2789

آره دنده من یبار تو ۱۹سالگی ترک برداشت بخاطر سرفه های زیاد یبارم ۴۰روز پیش بخاطر استفراغ شدید بارداری البته من بخاطر بیماریم پوکی استخوان دارم واسه همین اینجوری میشم دکتر نرفتی؟اگه ترک برداره کاری نمیکنن ۶هفته زمان میبره تا خود بخود جوش بخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همینجوری بدون دلیل؟  من دنده ام ضربه خورده بود حدود یه ماه و نیم درد داشتم. چند شب اول دراز نم ...

نه قبلش سرفه داشتم خوب شدم بعد اساس سنگین جابجا کردم درد دندم شروع شده الان دو هفتس رفتم دکتر گفت اسپاسمه ولی فقط ۲-۳درجه خوب شده کامل خوب نشده دردم نگرانم 

برای شما شکسته یا مو برداشته؟

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
نه قبلش سرفه داشتم خوب شدم بعد اساس سنگین جابجا کردم درد دندم شروع شده الان دو هفتس رفتم دکتر گفت اس ...

دکتر گفت نمیدونم شکسته یا نه. ولی به هر حال فرقی نمیکنه باید صبر کنی تا خودش خوب شه. گویا با ایکس ری هم نمیتونن تشخیص بدن سی تا اسکن میخواد. درمان خاصی هم نداره

ولی خوب دردش خیلی بده و طول میکشه تا خوب شه

آره دنده من یبار تو ۱۹سالگی ترک برداشت بخاطر سرفه های زیاد یبارم ۴۰روز پیش بخاطر استفراغ شدید باردار ...

نمیدونم ۲۰روز سرفه های شدیدا داشتم بعدم خونه تکونی کردم اساس سنگین کشیدم درد کنار قفسه سینس وای سرفه و عطسه میکنم درد میگیره پهلو به پهلو هم نمیتونم بشم از درد موقع خواب

دکتر گفت نمیدونم شکسته یا نه. ولی به هر حال فرقی نمیکنه باید صبر کنی تا خودش خوب شه. گویا با ایکس ری ...

وای دو هفته گذشته من همه رو دیوونه کردم همش سرچ میکنم میگه نکنه فلان باشه نکنه چیز بدیه همه رو خل کردم

دکتر عمومی ۲۸ام اسفند بود اونم گفت اسپاسمه عضلاتته

نمیدونم ۲۰روز سرفه های شدیدا داشتم بعدم خونه تکونی کردم اساس سنگین کشیدم درد کنار قفسه سینس وای سرفه ...

ترک خورده به احتمال زیاد ولی یه دکتر برو گرچه کاری نمیکنن فقط واسه دردش مسکن میدن

البته من صربه شدید خوردم ها. توی حموم لیز خوردم با پهلو خوردم به دیواره وان. اولش اصلا نفسم رفت. گری ...

وای دردم اومد گفتی😞

چیکار کردی خوب شدی خانمی

ترک خورده به احتمال زیاد ولی یه دکتر برو گرچه کاری نمیکنن فقط واسه دردش مسکن میدن

مسکن دارم میخورم ماساژ میدم دوش گرم میگیرم ولی بهبودیش سریع نیس

وای دو هفته گذشته من همه رو دیوونه کردم همش سرچ میکنم میگه نکنه فلان باشه نکنه چیز بدیه همه رو خل کر ...

ببین تنها خطری که داره ذات الریه است 

چون درد داری ممکنه نفسهای کوتاه کوتاه بکشی و همین میتونه باعث ذات الریه بشه. دکتر به من گفت هر شش ساعت دو تا استامینوفن بخور که دردت کامل کنترل شه. اصلا در شو تحمل نکن. اگه باز هم جواب نداد ژلوفن بخور. باید طوری باشه که به خاطر درد مجبور نشی تنفس کوتاه بکنی 

آره دنده من یبار تو ۱۹سالگی ترک برداشت بخاطر سرفه های زیاد یبارم ۴۰روز پیش بخاطر استفراغ شدید باردار ...

چیکار کردی شما بهبود پیدا کردی

شماهم دردت مثل من بود نمیتونم کتفمو تکون بدم دردم با نفس عمیق و عطسع و سرفع بدتر میشه نمیتونم رو این پهلوم بخوابم دقیقا زیر سینه سمت چپمه