سلام بچه ها ،،، ۱۳ بدر برای همگی،،، من ۹ فروردین اخرین روز پریودیم بود که نشدم ،10 ام و۱۱ ام دو روز پشت هم بیبی زدم مثبت بود،، الان ۴ روزه که عقب زدم،،، یعنی واقعا حامله ام؟؟؟ 😍😍😍 سینه هام درد میکنه دل پیچه دارم گاهی همش خوابم میگیره،،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس عزیزم اخرین پریودت رو باید اولین روز اخرین پریودت بگی چندم اسفند پریود شدی؟ همون میشه تاریخ اخرین پریودت بری دکتر ازت میپرسه گفتم که بدونی چون برای تعیین سن حاملگی و زمان سونو مهمه
پس عزیزم اخرین پریودت رو باید اولین روز اخرین پریودت بگی چندم اسفند پریود شدی؟ همون میشه تاریخ اخرین ...
۱۱ اسفند پریود شدم ۱۲ ام پاک شدم رفتم دکتر تمام ازمایشات رو انجام داد دید حامله نیستم،،، ۱۴ روز بعد یعنی ۲۴ اسفند نزدیکی رو شروع کردیم فکر میکردم ۹ فروردین باز پریود میشم که نشدم و بیبی زدم دیدم مثبته،،،، یعنی الان نینی تو شکمم چند هفته اشه؟؟؟