2777
2789

سلام دوستان.سیزده بدرتون بخیر.

من میخوام از حال و هوای ماهای قبل کنکور بگین،از شبش،ازینکه تونستین بخوابین،از صبح کنکور،از لحظه ای ک مراقب میگه تمومه،برگه هارو بدین و همه ی اینا بگین...و یه کاری کنین که همه نظر بدن...تگ کنید و این کارایی ک خودتون بلدین.یکم از فکر مادرشوهر و جاری و کتک و اندام و چشم و چال بیرون بیاین و یاد خاطرات کنکور کنین....ممنون.

سلام😂

شب کنکور لیسانس رفتم دیدم مامان و بابام قایم شدن یه گوشه تو پذیرایی دارن یواشکی گل گاو زبون میخورن

دلم خیلی سوخت

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اون روز رفتم دریا شبشم پاک کن و مدادو اینا خریدم 

پاککنش مفت گرون بود چک نویس کم میووردم اههههه اصلا نمیتونستم باش پاک کنم 

فرداش رفتم کنکور دادم زدو الو و گیلاسو اینا با خودم برده بودم با دوتا موز 

بین عمومی و اختصاصیم رفتم دسشویی به سرو صورتم اب زدم  که یکم حالم عوض شه و دوباره حمله کزدم 

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

کنکور سراسری رو که یه ساعت قبل بیدار شدم دوش گرفتم صبحانه خوردم کارت ملی و مداد و کارت ورود به جلسه رو برداشتم رفتم کنکور دادم بد هم دادم چون خونده بودم وسلام ..حالا کنکور ارشد یه بار حوصله نداشتم برم امتحان  ندادم یه بار دادم پیام نور قبول شدم دیگه ادامش رو نرفتم امسال هم کنکور ارشد دارم 

امسال کنکور میدم یکی میگفت کنکورش تویه دانشگاه بزرگ بوده اونم اشتباهی رفته سریه دانشکده دیگه حوزه خودش یه سمت دیگه بوده و وقت کم دیگه نرسیده به ازمون من یه روز قبل میرم حوزه مو طول مسیرشو چک میکنم 

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
2790
2778
2791
2779
2792