2777
2789
عنوان

خاطره زایمان مـــونا پیکاسوییان پور😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 86 پست
میزنم تو دهنتا😓من نمیفهمم بی خوابی یعنی چه😁  من یکزال و دوماهه نخوابیدم همیشه عین معتادام پش ...

نعلتیییی خیلی بده این اداهاشون😂😂😂😂وای صدام تقلید میکنه وروجک😍😍😍

قسمت بیخابیش واقعا بده واقعا

کاشکی دیگ پشم نداشتیم من نمیدونم خدا چ حکمتی داشته ک برا زنا ایننققدر پشم داده😐

اره گلم شیر خودمو میدم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی😍 چه دخمل نازی هزارماشاءالله😘 قدمش مبارک باشه مونا جون😍

فداتشم عزیزمممم چشات ناز میبینه😍😍😍😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
از طرفم حسابی لپاشو ببوس😘😘😘😘

عزیزمی حتما گلمممم😘😘😘😘

عزیز خودت خواستی بیحسی بشی؟بعد امپول بیحسی درد داشت؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
عزیز خودت خواستی بیحسی بشی؟بعد امپول بیحسی درد داشت؟

ن خودم نخاستم بیشتر خودشون رو بی حسی اصرار دارن میگن ضررش کمتره اره کمی درد داشت ولی خب بعد از زایمانم بخیه ها درد میکنن دردش ب بعد از زایمان صفره ک اگ پمپ درد بگیری بعد از زایمانم دیگ درد نداری من نگرفتم

ن خودم نخاستم بیشتر خودشون رو بی حسی اصرار دارن میگن ضررش کمتره اره کمی درد داشت ولی خب بعد از زایما ...

وای من از بیحسی وحشت دارم .یکی هم از سوند . خداکنه بیهوشی هم قبول کنن

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
سلام عزیزم من دیر رسیدم😂 تبریک میگم ان شاء الله زیر سایه ی شما و پدرش ،بزرگ و عاقبت بخیر بشه😘😍🤗

سلام فداتشمممم ممنون از تبریک خاهری😍😍😍😍همچنین نی نی خودت

مونا جان اختیاری سزارین شدی؟کدوم دکتر؟ منم دنبال دکترم که قبول کنه

سلام عزیزم اره دکتر مهسا شفیعی کرمان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز