2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 21 پست
بمیره الهی، شوهر بی منطق نفهم بی احساس، دارم میترکم بخدا، قلبم داره از جا کنده میشه

اخی عزیزم.حق داری.منم دلم خونه ولی عزیزم اعصاب خودتو بخاطر این مردا خورد نکن.ارزش ندارن اصلااااا

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ان شالله مشکلت حل شه.من یه پیشنهاد میدم برا گرم شدن رابطتون مشاوره برید.البته این فقط نظر منه

ما شهریور پارسال رفتیم مشاوره،سر اینکه این عشقش خونوادش بود و بدی هاسون و نمیدید، تا حدی حل شد، ولی الان میبینم خانه از پایبست ویران است

ما شهریور پارسال رفتیم مشاوره،سر اینکه این عشقش خونوادش بود و بدی هاسون و نمیدید، تا حدی حل شد، ولی ...

چی بگم عزیزم.من خودم بخاطر دهن بینی شوهرم و دخالت شدید خانوادش میخوام جدا شم. به شدت عصبی شدم.خدا از ادمای بد نگذره

چی بگم عزیزم.من خودم بخاطر دهن بینی شوهرم و دخالت شدید خانوادش میخوام جدا شم. به شدت عصبی شدم.خدا از ...

تو اشتی کن بنظرم، چون شوهرت حداقل قدرتو میدونه نمیذاره بری، الهی خونوادشون به خاک گرم بشینن، البته خونواده شوهر خودم و میگم چون اینم عشق خونوادست، 

تو اشتی کن بنظرم، چون شوهرت حداقل قدرتو میدونه نمیذاره بری، الهی خونوادشون به خاک گرم بشینن، البته خ ...

برا منم نفرین کن عزیزم😁

نه عزیزم من دیگه راه برگشتی ندارم.خیلی اختلاف داریم

شوهرم اصلا تکیه گاه خوبی نیست.خانوادش دیونم کردن ولی همش از اونا دفاع میکنه.خواهرش ۱۰ سال از خودش کوچکتره ازش میترسه با من حرف بزنه و ...

خیلیییی طول میکشه.

منم اوایل اعصابم خورد بود و میخواستم بگیرم. ولی بعد9 ماه دوندگی آخرش پشیمون شدم و همه رو بخشیدم و خودمو نجات دادم.

اگه ادامه میدادم تا 3 ماه بعدش میتونستم مهریه بگیرم ولی خب احساس کردم زندگیم ارزشش بیشتره