2777
2789
عنوان

طلاق

284 بازدید | 21 پست

بچه ها اگه بخوام طلاق بگیرم چیکار کنم، بنظرتون مهریمو بگیرم؟ یا خیلی دنگ و فنگ داره؟ هم میخوام حق و حقوقمو بگیرم هم حوصله اعصاب خردی ندارم، مهریه ام به اندازه تاریخ تولدم سکه است، ولی شنیدم فقط ۱۱۰ تاسو میدن، چیکار کنم، هنوز تو خونه شوهرمم، ولی حرفایی زده که دلم و شکونده بدجور

همون 110  تا رو هم کامل نمیدن قسطی میکنن تا بدن موهای ادم مثل دندوناش سفید میشه ... 

خیلی دردسر داره چون تو این اوضاع گرونی سکه مردا الکی طلاق نمیدن مگر توافقی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط به خاطر اینکه چندتا بهت حرف زده دلخوری به طلاق فکر میکنی یا کلا مشکلات زیادی دارین؟؟؟

این حرفایی که زد فهمیدم قضیه جدیه، به من میگه عین بختک افتادی تو زندگیم، میکه هیش مردی تو رو دو دیقه تحمل نمیکنه من دوساله کردم

این حرفایی که زد فهمیدم قضیه جدیه، به من میگه عین بختک افتادی تو زندگیم، میکه هیش مردی تو رو دو دیقه ...

میدونم بعضی حرفا خیلی ادم ناراحت میکنه ولی اگه دعوا کردید و بار اول بود میگفته بدون همه مردا کم و بیش از این حرفا میزنن

میدونم بعضی حرفا خیلی ادم ناراحت میکنه ولی اگه دعوا کردید و بار اول بود میگفته بدون همه مردا کم و بی ...

نه قبلا هم دعوا داشتیم، همیشه دعوامون سر جاریم بود، ولی اینبار اون مقصر بود

این حرفایی که زد فهمیدم قضیه جدیه، به من میگه عین بختک افتادی تو زندگیم، میکه هیش مردی تو رو دو دیقه ...

عزیزم عصبانی بوده یه چیزی گفته.حق داری ناراحت شی.ولی نه دیگه طلاق

ملت هزارتا مشکل دارن جدا نمیشن شما بخاطر دو کلان حرف میخواین جدا شین

خوندم عزیزم از این جور مشکللت برا هر زن و مردی نطمئن باش پیش میاد .. به نظرم یکم دندون رو جیگر بزار کم کم اخلاق اونم درست میشه رو مسائلی که خیلی حساسه پا نذار ... 

خوندم عزیزم از این جور مشکللت برا هر زن و مردی نطمئن باش پیش میاد .. به نظرم یکم دندون رو جیگر بزار ...

بمیره الهی، شوهر بی منطق نفهم بی احساس، دارم میترکم بخدا، قلبم داره از جا کنده میشه