2777
2789

بچم چهارماهشه سرما خورده خیلی سرفه میکنه وشیر بالا میاره وقتی شیر بالا میاره خلطی هست ،درست نمیتونه شیر بخوره ،دماغشم گرفته دیروزعصر تو باد وبارون بردمش دکتر ،دکتره بدون معاینه گفت نه سرماخوردگی نیست درست بهش شیر نمیدی هرچی گفتم دکتر بهش درست شیر میدم سرفه داره سینه اش خس خس میکنه عطسه علائم کامل سرماخوردگی داره ،هیچی حرف خودشو زد دارو ننوشت ،حالا هم سرفه هاش ناجوره ،تو این تعطیلات هم دکترخوب نیست ببرمش چی بهش بدم ،چیکار کنم اعصابم خورده ،؟؟؟😢😢😢😢😢

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شربت سفیکسیم کودکان بخر ۱.۵ صبح ۱.۵ شب بده.اب جوشیده که یکم ولرم شده هم بده مرتب خلطاشو بشوره.بدنشو ...

آموکسی سیلین گرفتم از داروخونه اما ترسیدم سرخود بهش بدم ،یک ونیم سی سی بدمش؟سفکسیم

عزیزم ترکیب کم و ملایم چهار گیاه دارویی هست که دکتر طب سنتی مطمئنی به من گفتن و من از چند ماهگی به ن ...

عزیزم اگه نتیجه دیدی بگو ممنون میشم

سیتریزین یک سی سی ۸ساعت براسرفه 

پوار وقطره برا بینی 

بخورسرد 

سروگردن چرب کن 

کلاه بپوشون 

شیر ولرم بهش بده اگه شیر خشکیه 

استامینوفن هم مسکن است خوبه

کاربر قدیمی ام  ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤
عزیزم اگه نتیجه دیدی بگو ممنون میشم

ترکیب چهار گله که ضرری ندارد و من تااثر سرماخوردگی تو دخترم میبینم یاسرما میخوره میدم زود خوب میشه

پرسیاوشان، گل بنفشه، پنیرک، گل ختمی، از هرکدام یک قاشق چایخوری توی یه استکان کوچک دم کن بعد از صبح تا شب قاشق قاشق یکم بده بهش، تاهرچندروزم دم کنی بدی تا خوب شه مشکلی ندارن. گل بنفشه تب بر ملایم گیاهی هست اگر تب داشت یکم بیشترش کن

اسپره بینی وپوار وبینیش رو مرتب تمیز کن 

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
آموکسی سیلین گرفتم از داروخونه اما ترسیدم سرخود بهش بدم ،یک ونیم سی سی بدمش؟سفکسیم

ندیااینارواصلا

۴ماهشه سرخوداموکسی خریدی 

این تحوبزای بقیه روهم نگیرادوباره ببردگنر

روزاول سرماخوردگی ک میری معمولاعلامتی نداره همش روردوم برو

فعلافقط قطره بینی بزن تمیزکن راه بینیش بازبشه کافیه 

چرک خشک کنم الکی نده کلی ضررداره اول ببردکترببینه اگ لازم بودمیده اونم ازیترومایسین میدن ن ابناگ گفتی 

وخدایی که بشدت کافیست

پسر منم اینطوری شده بود دکتر شربت سفیکسیم داد، بخور سرد حتما بذار بالا سرش

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤