سلام دوستان من دو ماه ازدواج کردم ولی علاقه ای ب همسرم ندارم خیلی رفتارش بچه گانس خجالت میکشم جایی میرم باهاش میخوام جداشم کسی بوده ک حسی ب شوهرش نداشته باشه شما چیکار کردین ؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند ماه اول زندگی چون شرایط تغییر کرده تقریبا همه این طوری میشن چند تا از رفتاراش که اذیتت میکنه بگو ...
صداشو نازک میکنه مث زنا ادا درمیاره ... هزارتومن ک خرج میکنه جلو 1000 نفر میگه ...داریم مثلا بازی میکنیم هی کسیو میزنه بهش میگم این کار رو نکن طرف ناراحت شد ب خودش نمیاره.... خیلی دروغ میگه .. حرف منطقی سرش نمیشه و...
یا مثلا از ی شخصی بدش میاد تو جمع باهاش بد حرف میزنه دیگ نمیگه بزرگتره احترامش واجبه .. همیشه هم مامانش میگ مگ بچه ای فلان رفتارتو انجام میدی .. کل فامیلشون میگن زود بود ازدواج کنه ینی همه میشناسنش
خب اینایی که شما میگی واقعا زیاده،ولی پیش خودت قشنگ فک کن گلم شاید همه ی اینا هس ولی چون شما حساس شدی داری شورش میکنی برا خودت،اول کاری که قصد بچه ندارید،بنظرم یکسالی تلاشت رو بکن که خودت با مدیریت درست درستش کنی اگر نشد بعد تصمیم بگیر