2821
2789
عنوان

طبیعت خَشن

386 بازدید | 33 پست

امسال سیزده بدر دیگه ما نمیریم تو طبیعت،

طبیعت داره میاد تو ما 😒 

چ شهری زندگی میکنی !؟ نصف ایران رو اب برد 

هیچ رابطه ای قادر نخواهد بود تنهایی ما را از بین ببرد؛ هریک از ما در هستی عمیقا تنهاییم!

ن دیگه گلم

سیل نمیاد 

ما رفتیم تو سیل🙆‍♀️

اینجا ک فعلا خبری از سیل نی ولی طوفان چرا

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از فکر لرستان خوابم نمیبره 😭😭😭😭😭😭😭یعنی الان کسایی که پلدخترن شبو کجا میخابن خونشون پرآب پتو ندارن غذا از کجا وای خدا زنهای حامله چیکارمیکنن نوزادا .بچه کوچیکا😭😭😭😭😭😭

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بدتر از همه اینکه دوتا هلی کوپتر نداریم که توی طوفان بتونه بلندشه 

همش میگن هلی کوپتر ها اماده باشن ولی اوضاع جوی نمیذاره فعلا مردم رو پشت بوما بمونن تا بارون بند بیاد هلی کوپترای ۵۰سال پیش بتونه از جاش بلند شه

ابادان ،فعلا امن امانه ولی اب تا ۳۰کیلومتری جاده ابادان اهواز رسیده به خاطر باز کردن سد دز 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز