2777
2789
عنوان

بارداری........

109 بازدید | 20 پست

بنظرتون سن خیلی مهمه برای بارداری؟مثلا بالای ۳۵ سال خیلی زیاده؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر خطرناکه فکر کنم 

آخه الان یه پسره نزدیک دو ساله دارم و ۳۱ سالمه داشتم الان به این فکر میکردم که ۴ساله دیگه خوبه برای بچه دوم؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
آخه الان یه پسره نزدیک دو ساله دارم و ۳۱ سالمه داشتم الان به این فکر میکردم که ۴ساله دیگه خوبه برای ...

خب زودتر بیار دومیو 

البته زیادم مهم نیستا.ولی دکترا شنیدم میگن بالای ۳۵ خطریه.

من مامان خودم ۴۰ سالگی حامله شد هیچ چیشم نشد 

خدایا شکرت 👨‍👩‍👧‍👦
خب زودتر بیار دومیو  البته زیادم مهم نیستا.ولی دکترا شنیدم میگن بالای ۳۵ خطریه. من مامان خودم ...

آخه پسرم واقعا شیطانه و خیلی خسته ام کرده واقعا خستگیم هنوز در نرفته

من بچه اولم ۲۵ سالم بود ، الان بچه دوم ۳۷ سالمه . و از اولش میترسیدم که بارداری سختی باشه بخاطر دیابت و دفع پروتیین و فشار و اینا . خداروشکر هیچ‌مشکلی نداشتم هفته دیگه هم نی نی بدنیا میلد . ایشالا زایمانمم راحت باشه با دعاهای شما .

من بچه اولم ۲۵ سالم بود ، الان بچه دوم ۳۷ سالمه . و از اولش میترسیدم که بارداری سختی باشه بخاطر دیاب ...

ایشالا عزیزم زایمانه خوبو راحتی داشته باشی.طبیعی زایمان میکنی؟

نه زنداداش من تو ۳۵ سالگی دخترعمومم تو ۴۰ سالگی خداییشم اذیت نشدن جز دخترعموم دیابت گرفت تو بارداری

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بیشتریا میگن یکی دیگه بیار که با هم بزرگ شن ولی واقعا الان خیلی سختم میشه

ممنون ، نه اولی سزارین بود اینم همینطور 

خوبه خب راحتی.من که با یبار زایمان طبیعی میگفتم دیگه عمرا اگه بچه بیارم

نه زنداداش من تو ۳۵ سالگی دخترعمومم تو ۴۰ سالگی خداییشم اذیت نشدن جز دخترعموم دیابت گرفت تو بارداری

من خواهرم ۲۸ سالش بود ولی دیابت گرفت . منم چون میترسیدم و قندم تو بارداری اومد روی مرز دکتر بهم رژیم داد و‌خذاروشکر نگرفتم . تغذیه مهمه خیلی تو بارداری. دیابت خیلی به سن ربط نداره ، تو سن پایین هم‌میگیرن

بیشتریا میگن یکی دیگه بیار که با هم بزرگ شن ولی واقعا الان خیلی سختم میشه

نه بابا گوش نکن ، هر وقت احساس نیاز کردی و‌امادگی داشتی بیار . مگه کنتراته ،اگه با امادگی بیاری سختیهاشم راحتتر قبول میکنی و برات لذت بخش میشه . ولی از سر تکلیف بیاری تنها کسی که بیشتر اسیب میبینه خودتی