بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچه اولم ۲۵ سالم بود ، الان بچه دوم ۳۷ سالمه . و از اولش میترسیدم که بارداری سختی باشه بخاطر دیابت و دفع پروتیین و فشار و اینا . خداروشکر هیچمشکلی نداشتم هفته دیگه هم نی نی بدنیا میلد . ایشالا زایمانمم راحت باشه با دعاهای شما .
نه زنداداش من تو ۳۵ سالگی دخترعمومم تو ۴۰ سالگی خداییشم اذیت نشدن جز دخترعموم دیابت گرفت تو بارداری
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
نه زنداداش من تو ۳۵ سالگی دخترعمومم تو ۴۰ سالگی خداییشم اذیت نشدن جز دخترعموم دیابت گرفت تو بارداری
من خواهرم ۲۸ سالش بود ولی دیابت گرفت . منم چون میترسیدم و قندم تو بارداری اومد روی مرز دکتر بهم رژیم داد وخذاروشکر نگرفتم . تغذیه مهمه خیلی تو بارداری. دیابت خیلی به سن ربط نداره ، تو سن پایین هممیگیرن
بیشتریا میگن یکی دیگه بیار که با هم بزرگ شن ولی واقعا الان خیلی سختم میشه
نه بابا گوش نکن ، هر وقت احساس نیاز کردی وامادگی داشتی بیار . مگه کنتراته ،اگه با امادگی بیاری سختیهاشم راحتتر قبول میکنی و برات لذت بخش میشه . ولی از سر تکلیف بیاری تنها کسی که بیشتر اسیب میبینه خودتی