2777
2789

عزیزم پسر من همسن پسر شماست و شرایط کاملا مشابه داره واسه همین اومدم کمکتون کنم.اولا مشکل اصلی عصبی بودن و کتک زدن شماست بچه از لحاظ روحی میل به غذا نداره من زیر نظر روانشناس کودک پسرمو معالجه کردم اوایل عصبی میشدم تهدید میکردم داد میزدم دنبالش میدوییدم با جملات اگه نخوری کوچولو میمونی و اینا میترسوندمش روز به روز بدتر میشد تا اینکه دست به دامن روانشناس و متخصص اطفال شدم.اول که دکترش زینک پلاس مارینوکس و شربت سندروس داد برای جبران کمبود های غذایی و زینک برای قد و رشد.با این شربتها خیالم تا حدودی راحت شد و ادامه میدمش دوم بجای این چیزا رو خودم کار کردم عصبی نمیشم دمنوش میخورم خودمو کنترل میکنم امروز امتحانی دمپخت درست کردم چیزی که پسرم متنفره اونم با لوبیا چشم بلبلی که عق میزد بردم تو اتاقش و کلی عروسک دور سفره گذاشتم و نوبتی مثلا دهنشون میدادم اولش میخندید و نگاه میکرد کم گم که میگفتم نوبت کدومتونه میومد جلو و در کمال تعجب تا حدودی خورد گاهی تو کوچه با بازی میدم و مهربونی بیشتر تاثیر گذاشت و سندروس انقدر گرسنش میکنه مقاومت نمیکنه.بچه داره از اخلاقتون نارضایتیشو داد میزنه شما بهتر شو اون بهتر میشه.ببخش طولانی گفتم خواهرانه کمک کردم ایشالا بهتر میشه

روزهای بهتری تو راهه قول میدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پسرم دقیقا مثل پسر شماست

پدرم در اومده ولی خدایی من کتک نمیزنم چی بشه سر جمع نکردن اسباب بازیاش عصبانی بشم و سرش داد بزنم تازه اونم آخرش مسخره بازی در مییارم تا بخنده سریع عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چه طوری این قدر راحت از کتک زدن بچت تعریف میکنی

من بردم پیش فوق تخصص غدد ازمایش خون هورمون رشد داد خیلی سخت بود تو یه روز چهار بار ازش خون گرفتن

دکتر گفت هورمون رشدش کم کاره واسه اونه یه سری دارو ویتامینه داد ماه اول جواب داد ماه دوم جواب نداد گفت باید آمپول هورمون بگیره 

آمپولاشم زیر پوستیه و هر روز باید بزنه حقیقتا دلم میسوزه براس فعلا بیخیال آمپول شدم همون شربت سانستول رو میدم بهش تا ببینم بزرگ تر شد چه جوری میشه تا قبل از سن بلوغشون فرصت دارن