فاطمه۷۶۷۲ مدیر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 عنوان متولدین۷۶ | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 32 پست حس پیری میکنم باورم نمیشه دارم۲۲ساله میشم اصلا بالای۱۸باورم نمیشه شما چی حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری) 1398/01/13 | 01:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیندرلا76 عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5273 اره دوتا ان شاالله خدا بهت بده هر وقت خواستی آفرین چه جراتی داری ماشالا واقعا به این همه توانمندیت ازنظر من بچه داری واقعا سخته خیلی انرژی ودل جرات میخواد من به بزرگی خدا ایمان دارم اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
tiyaram20 عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 138 آره واقعا دهه هفتادیا دارن کم کم سی میشن اصلا حس خوبی ندارم
تنهااا عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 2508 اول لایکت کردم امضاتو خوندم ترسیدم اشکال نداره عزیزم😊 بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم
سیندرلا76 عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5273 اول لایکت کردم امضاتو خوندم ترسیدم من به بزرگی خدا ایمان دارم اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
سیندرلا76 عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5273 اشکال نداره عزیزم😊 حالا چرا عصبی میشی با لایک؟ اگه عصبی نمیشی بگو من به بزرگی خدا ایمان دارم اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 آفرین چه جراتی داری ماشالا واقعا به این همه توانمندیت ازنظر من بچه داری واقعا سخته خیلی انرژی ودل جر ... عزیزم یه چیز طبیعیه بچه داری زیاد برا خودت بزرگش نکن نذار فاصله ات با بچه ات زیاد بشه حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
سیندرلا76 عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5273 عزیزم یه چیز طبیعیه بچه داری زیاد برا خودت بزرگش نکن نذار فاصله ات با بچه ات زیاد بشه نمیدونم این ترس چیه هنوز م تموم نشده الان هشت ساله ازدواج کردم من به بزرگی خدا ایمان دارم اون همیشه کنارمه هیچ وقت منو تنها نذاشته... ازش ممنونم🧡
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 همین دیروز بود میرفتیم مدرسه حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
تنهااا عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 2508 حالا چرا عصبی میشی با لایک؟ اگه عصبی نمیشی بگو اخه همش باید این شماره هارو پاک کنمکلا وسواس دارم تو گوشیم هیچ اعلانی نباید باشه بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 نمیدونم این ترس چیه هنوز م تموم نشده الان هشت ساله ازدواج کردم خودتو بنداز تو ترست که بریزه خخخخ حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 اخه همش باید این شماره هارو پاک کنم کلا وسواس دارم تو گوشیم هیچ اعلانی نباید باشه منم همه چیو پاک میکنم حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 یکی از دوستام ۷۷هست سومیش کمتر از یه ماه دیگه میاد حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
فاطمه۷۶۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 762 باورم نمیشه بچه دارررین چرا؟ حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)