2777
2789
عنوان

ختم صلوات واسه نجات سیل زده ها و ...

294 بازدید | 36 پست

دوستان لطفاااا هر کی اعتقاد نداره نیاد 

بحث سیاسی و تبادل نظر و اخبار مممنوووووع(تاپیک در این باره فراااااوونه)

31300 تا صلوات هست ، لطفا اعلام کنید چند تا صلوات بر میدارید

ای خدااااااا ای رحمااااان ای منجی بی نظیییییییییر  

به ایرانمون به همه ی مسلمونا همه جوره امنیت بده   

سیل زده ها زلزله زدگان تمام بیماران و گرفتاری ها رو از مردم ما، از تمام مسلمونای دیگه دور کن آمیییییین که تو مهربان ترینی  

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

اللهم_صل_علی_محمد_و_ال_محمد# شکر# لله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

34

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

50تا

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️