2777
2789
عنوان

نقشه خدا

91 بازدید | 5 پست

‍ نقشه خداوند

خداوند برای زندگی ما نقشه هایی دارد.گاهی ما نقشه های او را درک نمی کنیم .تنها کاری که باید کرد به او اطمینان کنیم و اجازه بدیم خداوند در زندگی ما عمل کند. ایمان داشته باشید و به خدا اعتماد کنید.برای تشخیص نقشه خداوند در زندکیهایمان یک کلید اصلی وجود دارد ، خدا بر خلاف ذات خودش عمل نمی کند ،پس یعنی برخلاف کلامش برای ما نقشه ای ندارد، اگر در راه یا مسیری قرار گرفتید که بر طبق کلام خدا نبود ،بدانید که این یا از فکر خودتان نشات گرفته یا از ارواح تاریکی

پس

برای کار خداوند صبر داشته باشید و جلوتر از خدا راه نروید.

او زمانهایش و فکرهایش هیچ شباهتی به افکار و کارها و زمانهای ما ندارد

هیچوقت فکرهای خود را به حساب خدا نگذارید ، مگر اینکه از تایید آن اطمینان حاصل کنید

همیشه لزوماً کار و یا تصمیم و یا رابطه ای که شما را راضی میکند دلیل موافقت و رضایت خداوند میتواند نباشد

باید در دعا و زمان و مشورت با خادمین خداوند قرار بگیرید تا با مطابقت کلام و تعالیم خداوند از اراده و نقشه و رضایت خداوند در قسمتهای مختلف زندگی روحانی و دنیایی خود اطمینان حاصل نمایید 

براتون بهترين هارو آرزو مى كنم دوستاى گلم

من میخواستم دو تا دختر با فاصله سنی سه سال داشته باشم که با هم برن باشگاه و استخر و کلاس زبان و با هم دوست باشن و در دو دل کنند و رازاشونو به هم بگن.

اما با دو تا سقطی که برام اتفاق اقتاد دیگه اتفاق نمیفته.

اینو هیچ جورج نمیتونم هضم کنم. من دختر خوبی بودم واسه خدا و بنده هاش.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
من میخواستم دو تا دختر با فاصله سنی سه سال داشته باشم که با هم برن باشگاه و استخر و کلاس زبان و با ه ...

شايد مشكلى دارى عزيز دلم؟ از لحاظ جسمى؟ 

خدارو چه ديدى دوباره بهت مى ده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بده هم دیگه فاصله سنی شون سه سال نمیشه.😑

بعضى وقتا ماها يه تصميماتى مى گيريم ولى خواست خدا چيز ديگس 

به حكمتش دل بسپار عزيز دلم

سه سال مهم نيست اصلا 

مى دونم ناراحت كنندس ولى باهاش رفيق باش