tabishko مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 638 عنوان نکنه له بشه؟؟؟؟ 166 بازدید | 11 پست دوس جونیا من واسه یه کیلو. سینه ی مرغ نصف کیوی رنده کردم واسه ناهار فردا بعد الان میگم نکنه له بشه تا فردا؟ 1398/01/12 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tabishko مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 638 نصف آب یه پرتقال خیلیییی ترش نصف فنجون زعفرون یه قاشق سس مایونز یه قاشق ماست و نصف گوجه هم رنده کردم
fati_gol عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18947 بردار به نظرم ... ما فقط به گوشت کیوی میزنیم چند ساعت میزاریم تا نرم بشه مرغ که خودش نرمه به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
کیک_شکلاتی1 عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 6293 اینا رو ما نمیزنیم به مرغ😐 تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
tabishko مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 638 بردار به نظرم ... ما فقط به گوشت کیوی میزنیم چند ساعت میزاریم تا نرم بشه مرغ که خودش نرمه بشورم دوباره بخوابونم یا همینجوری
takbarij عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 17 عزیزم کیوی رو فقط برای گوشت اونم حدود یک ربع ورق ورق میکنن لاش میزارن بعد برمیدارن. من یه بار دو ساعت گذاشتم لای گوشت گوساله بعدش مثه جیگره له شده بود دیگه نمیشد به سیخ کشید تو قابلمه پختمش مثه حلیم شد
fati_gol عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18947 بشورم دوباره بخوابونم یا همینجوری نمیدونم چی بگم به نظرم اب بکش اگه امکانش هست به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
takbarij عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 17 برو بشورش. پیاز خرد کن درشت. یه کم زعفرون و آبلیمو و سس یا روغن. یه کم فلفل دلمه هم اگه داشتی خرد کن بزار تو یخچال تا صبح
tabishko مدیر استارتر عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 638 برو بشورش. پیاز خرد کن درشت. یه کم زعفرون و آبلیمو و سس یا روغن. یه کم فلفل دلمه هم اگه داشتی خرد کن ... آره آب کشیدم بعد همینکارو کردم منتها دیگه پیاز نزدم که له نشه یه وقت سس و آبلیمو و روغن زیتون و زعفرون و نمک و فلفل و آبلیمو زدم