2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم ؟؟؟

109 بازدید | 7 پست

دیروز به شوهرم زنگ زدن گفتن دیگه نیاسرکار چون نیروی کار کم میخواییم داریم چندتایی رو بیرون میکنیم از دیروز همش دلهوره و دلشوره دارم خیلی گریه کردم تا یه مشکل از زندگیم حل میشه یکی دیگه شروع میشه از خدا کمک خواستم خیلی زود یه کار خوب پیدا کنامشب برام دعا کنید لطفا .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بزرگه 

وقتی منم استعفا دادم 1 سیدی گف توکل کن حتما خدا میخاسته 1 کار بهتر بهت بده دلم محک شد توکل کردم 1 کار خ بهتر نصیبم شد ک باورشم نمیکردم توهم توکل کن بخدا جوش نزن حتما بهترشو واست رقم زده عزیزم

براتون  دعا میکنم 

تخصصشون چیه؟ تو این سایت های استخدام و روزنامه بگردین ایشالله کار پیدا میشخ

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "
براتون  دعا میکنم  تخصصشون چیه؟ تو این سایت های استخدام و روزنامه بگردین ایشالله کار پیدا ...

ممنون عزیزم حتما برام دعا کن جز خدا کسی نمیتوته کمکم کنه میدونم که تحمل بیکاری رو نداره و زود داغون میشه . بیشتر با برق و تعمیرات ماشین سرکار داره اما خودمون سرمایه نداریم که مغازه بزنه . به چند تا از دوستاش سفارش کرده دعا کن زودتر برای کار بهش زنگ بزنن.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
ممنون عزیزم حتما برام دعا کن جز خدا کسی نمیتوته کمکم کنه میدونم که تحمل بیکاری رو نداره و زود داغون ...

حتما دعا میکنم 

سوره ی واقعه هر شب بخونین میگن موثره . 

چشم ایشالله هر چ زودتر درست میشه دعاتون میکنم

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "