2777
2789
عنوان

کم شدن حرکت جنین

174 بازدید | 19 پست

سلام مامانا من هفته ۲۳ بارداریم جنینم۳روزی هست حرکاتش کم و مانند حباب شده خیلی باید دقت کنم ک در روز یکم از حرکاتشو بفهمم اونم خیلی بارز نیست تو سفر هم هستم موقعیت دکتر رفتن ندارم قبل اون حرکاتشو خییلی محکم روی شکمم میدیدم اما الان دارم نگران میشم همه راه ها هم امتحان کردم چیز شیرین خوردم ب پهلو شدم نمیدونم تاثیر خاصی نداره البته این چندروز یکم دوندگیمم زیاد شده ب نظرتون جای نگرانیم هست?

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سونو برو خیالت راحت شه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
شاید جفتت قدامی شده،منم ۲۱هفته جفتم قدامی شد حرکتاشو دیگه متوجه نشدم تا الان که رفتم تو۲۷ هفتع یکم م ...

دقیقا حرکتشو تکونشو اینارو پایین حس میکنم انگار پاهاش نزدیک بدنم شده

همون جا که سفر هستی اگه دفترچه همرات هست يه سونوگرافی برو خیالت راحت میشه 

اینجا همه جا بستس شوهرمم کلی کار داره نمیخوام نگرانش کنم

دقیقا حرکتشو تکونشو اینارو پایین حس میکنم انگار پاهاش نزدیک بدنم شده

شاید بریچ هس نی نیت واسه همینه وقتی قدامی بشه جفت میاد جلو جنین و خیلی سخت میشه حرکت هاشو فهمیدولی حتما یه سونو برو گلم خدای نکرده جفتت نیومده باشه پایین

دخترم نفسمه 

من هفته ام از شما بیشتره. از اول نوروز هم سفر بودیم. منم این نگرانی رو داشتم چون حس میکردم حرکتاش کمه. اما چیزی نیست. به خاطر تحرک زیاد شما و زیاد ماشین سوار شدن و شلوغی اطرافته که متوجهش نمی شی. حالش خوبه ان شاءالله....

تیکر یک سالگی پسر دومم...

من بعضی وقت ها حرکاتش و واضح میفهمم و بعضی روزها خیلی خفیف،نگران نباش.من وقتی چای یا نوشیدنی داغ میخورم سریع تکون میخوره😂

تازگی ها متوجه شدم وقتی شب ها تو خوابم اون موقع خیلی تکون میخوره.

یه شب که تا نصفه شب خوابم نبرد دیدم اون موقع هاست که خیلی تکون میخوره و من چون خوابم میبره متوجه نمیشم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
اینجا همه جا بستس شوهرمم کلی کار داره نمیخوام نگرانش کنم

کلا جای نگرانی نیست عزیزم سن بارداریت خیلی پایینه هنوز خیلیا تو این هفته ها اصلا تکون نی نی رو حس نمیکنن.. چون شما خودت نگران شدی گفتم بری ضربان قلب رو بشنوی خیالت راحت شه...حالا به پهلو دراز بکشید ببین تو يه ساعت چند تا حرکت کوچولو حس میکنی اگه بیشتر از 3تاس.. مشکلی نیس... فقط این چند روز استراحت داشته باش تا خدایی نکرده جفت پایین نباشه. 

من هفته ام از شما بیشتره. از اول نوروز هم سفر بودیم. منم این نگرانی رو داشتم چون حس میکردم حرکتاش کم ...

انشالله اره خداروشکر از دیشب حرکاتش بهتر شده