2777
2789

از خون بده

کمبود ویتامین یا اهن و ... رو جبران کن

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه متنی از یکی از خانمای اینجا خوندم ولی خودم امتحان نکردم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

میشه واسم بزاریش لطفاا؟

داشتم میگشتم پیدا کنم ولی خیلی صفحاتش زیاده 

بذار خودم خلاصه بگم بعدش لینک تاپیک رو میدم خیلی مطلب های دیگه هم بود

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

میشه واسم بزاریش لطفاا؟

گفته بود دو تا پیاز بزرگ رو رنده میکنی بعد آبش رو میزاری روی سرت 

یادم نیست گفته بود چقدر بمونه 

فکر کنم یه ربع بود 

بعد میری حمام 

البته باید هر روز انجام بدی

ممنونم عزیزم

خواهش میکنم 😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2594054/بیاید-اینجا-هر-کدوم-یه-چیز-مفید-که-بلدیمو-به-هم-یاد-بدیم?page=2

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز