2777
2789
عنوان

اختلاف فرهنگی

355 بازدید | 28 پست

من با پسری دو سالونیم دوست بودم. الان اومده خواستگاری. خونوادم بخاطر اختلاف فرهنگی مخالفن. من تهرانی ام.پسره ام میگه برای محل سکونت بریم زنجان! با خونوادش مشورت کرده اوناهم گفتن زنی گفتن مشکلی نیست بری تهران ولی مردی گفتن از الان نباید دختره واست از این شرطا بذاره.من بخاطرش خیلی با خونوادم جنگیدم.بنظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ازدواج راه دور مخالفم سختیهاشو به چشم دیدم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
ازدواج حرف یروز دو روز نیست اختلاف فرهنگی حیلی بده بعدنا به مشکل میخوری شک نکن

خود پسره اینجا کار میکنه.باهم همکاریم. رفتارش و اخلاقمون خیلی بهم میخوره ولی خب خونواده ها کاملا متفاوت

اختلاف فرهنگی که بحثش با شهر دور رفتن جداس با اختلاف فرهنگی نمیشه کنار اومد

منو نامزدمم از دوتا شهر دوریم من باید برم اونجا ولی اختلاف فرهنگی نداریم انگار تو خونه ما بزرگ شده😐

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

همین مردی گفتن زنی گفتن

یعنی تفکرات سنتی

میتونی کنار بیای؟ اگه سال دوم جمع کرد رفت شهر خودش میتونی تحمل کنی؟

از روی عقل تصمیم بگیر....

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
خود پسره اینجا کار میکنه.باهم همکاریم. رفتارش و اخلاقمون خیلی بهم میخوره ولی خب خونواده ها کاملا متف ...

ببین فردا میخای بچه دار شی یه طایفه متفاوت داره عمه عمو.مادرو پدربزرگ

اگه میتونی با همه چی کنار بیای بله رو.بگو

اگه طرز فکر پسره هم مثل خانوادشه بنظرم قیدشو بزن

واقعا این حرفا که زنی گفتن مردی گفتن بیشتر مال بی فرهنگاس

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

بدترین چیز

اختلاف فرهنگیه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی