سلام. من صب بی بی چک زدم بعد نیم ساعت از بی بی رفتم بیرون تا اون موقع منفی بود. حالا اومدم دیدم مثبته بنظرتون درس میتونه باشه؟ ؟درضمن عکسشو نمیتونم بفرسم آپلود نمیشه یه چیز انگلیسی مینویسه
الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
دوتا گذاشتم اونم مثبت بود ولی یکی قبل اون مثبت اولی گذاشتم منفی شد دبگه بیخیال شدم. امروز گذاشتم بازم ممثبته فک کنم اون منفیه زود انداختم دور. بعد دوساعت انداختم دور
الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
[QUOTE=85832788]رنگ خط دوم چ رنگیه و چقدر واضحه[/QUOTE واضحه ولی کامل صورتی نیس
اون دومی و سومی که گذاشتی کی خط افتاد اگه بعد از خشک شدن خط قهوه ای کمرنک بیوفته اعتنا نکن ولی اگه خط به سرخی بزنه مثبته اگه خیلی زود بیوفته حتی اگه هاله ای هم باشه مثبته