نازی۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 1196 عنوان مهمونی نوزاد 168 بازدید | 12 پست مامانا بچه های زیر سه ماهتون رو تو فصل تابستون موقع مهمونی بردن چی میپوشوندید؟دخترهپیراهنبادی مجلسی سرهمیچی براش بخرم برای مهمونیبرای سیسمونیش میخوام بخرم 1398/01/12 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازی۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 1196 پیرهن خوشکلتره یعنی نوزاد مثلا دوماهه رو پیرهن بپوشونم تو تابستون؟سرما نمیخوره؟من هیچ تجربه ای ندارم اخه
سلداکوچولو عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1092 مشکل دو تا شد خخخخ خواهر چیکار کنم بچه اولمه نمیدونم چی باید بخرم چیکار کنم لباس چی بپوشونم 😭😭😭 آلیس در سرزمین نی نی سایت 😳😳😳
مامان_النا_خانووم عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3697 عزیزم پیرهن بگیر یه بلوز ست نازک هم برا زیرش بگیر با جوراب شلواری نازکک نه گرمش بشه نه سردشالبته بستگی داره بچه رو ب گرمی بگیری یا سردیعروس دایی من بچه دوماهه رو تو تابستون با بادی میبرد اینطرف اونطرف خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
may عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 1498 یعنی نوزاد مثلا دوماهه رو پیرهن بپوشونم تو تابستون؟سرما نمیخوره؟من هیچ تجربه ای ندارم اخه بستگی داره کجا زندکی کنید ولی بچه دو سه ماهه اکثر وقتشو خوابه عزیزم. نمیخاد که پا لختی وسط مهمونی بچرخه.
مامان_النا_خانووم عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3697 برا پسر چی خوبه 😉 پسر ک بلوز شلوار دیگه مگه چیز دیگه ای هست؟سرهمی یه کم برا تابستون گرمه خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
سلداکوچولو عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1092 پسر ک بلوز شلوار دیگه مگه چیز دیگه ای هست؟ سرهمی یه کم برا تابستون گرمه برا بچه سه ماهه پیراهن دکمه دار بادی با سلوار لی چطور میسه ، سرهمی نخی گرم میشه برا تابستون ؟ آلیس در سرزمین نی نی سایت 😳😳😳
نازی۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 1196 عزیزم پیرهن بگیر یه بلوز ست نازک هم برا زیرش بگیر با جوراب شلواری نازک ک نه گرمش بشه نه سردش البته ... جدی؟پس سرهمی زیاد خوب نیست برای تابستون
مامان_النا_خانووم عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3697 برا بچه سه ماهه پیراهن دکمه دار بادی با سلوار لی چطور میسه ، سرهمی نخی گرم میشه برا تابستون ؟ خیلی خوب میشهسرهمیش اگه جوراب نداشته باشه خوب میشه چون تابستون واقعا گرمه البته ما چون جنوبیم من اینو میگم ممکنه شهرای شما سرد باشه😅 خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
مامان_النا_خانووم عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3697 جدی؟پس سرهمی زیاد خوب نیست برای تابستون اگه شهرتون گرمه نه فایده نداره مخصوصا اگ با جوراب باشه و آستین بلند بچه گرمش میشه خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤