2777
2789
عنوان

دکتر لیزیک

110 بازدید | 16 پست

خانوما هر کی تجربه لیزیک داره بیاد سوال زیاد دارم

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لازک کردم بپرس

فرقشون چیه؟ دکترتو معرفی میکنی؟ از دو سه ماه فبل باید وقت بگیرم؟ بچه شیر میدم ضرر داره؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
لیزیک چشم؟ من خواهرم ۵ سال پیش پی ار کی کرد خیلی هم راضی بوده و هست

میشه در موردش توضیح بدی؟ 

مثه لیزیکه عملش سرپاییه خیلی زمانش کمه فک کنم کمتر از ۲۰ دقیقه ست لیزیک بر میگرده یعنی احتمالش هست ...

کجا عمل کردن؟ 

دوساله عمل کردم خیلی راضی ام کرمان عمل کردم لازک جدیدترازلیزیکه دردمداره بیهوشی نداره قرنیه رویه برش ساده میدن ونورلیزر رومیزنن توچشم چندثانیه بعد دکترلنز میذاره توچشم تا۵روز بعدمیری درمیاره لنزخارو هرروزبایدقطره هارو بریزی به موقع پماداستفاده کتی وعینک افتابی بزنی ودرمعرض بادنباشی اوایل عمل استراحت کنی تایه هفته وسعی کنی بچه به چشمت ضربه نزنه اوایل حموم میری شامپونره توچشمت تایه هفته هم حموم نباید بری تالنزها توچشمت هست من خیلی راضی ام خداروشکرچشمام صفرشد عمل راحتیه حتماانجام بده

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 

دکتر خوب تو تهران میشناسین؟ نمیدونم واس معاینه و عمل پیش کی برم؟ 

کجا عمل کردن؟ 

مشهد دوتا دکتر خیلی خوب واسه پی ار کی داره

یکی خاکشوره که یکم گرون تره این دکتره که چشم خواهرمو عمل کرد اسمش یادم نیس دقیق حالا میخوای بیای مشهد عمل کنی؟اگر میخوای که بپرسم عزیزم

مشهد دوتا دکتر خیلی خوب واسه پی ار کی داره یکی خاکشوره که یکم گرون تره این دکتره که چشم خواهرمو عمل ...

مشهدم باشه خوبه میخوام هزینه تقریبی بدونم مال من پی ار کی میشه ینی؟ قبلش باید برم معاینه؟ یا خودشون معاینه میکنن؟ 

مشهدم باشه خوبه میخوام هزینه تقریبی بدونم مال من پی ار کی میشه ینی؟ قبلش باید برم معاینه؟ یا خودشون ...

اره باید بری خودشون معاینه میکنن 

صداقت بود مال خواهرم

قیمت صداقت مناسب تر از خاکشوره

بهشون زنگ بزن حدودا قیمت بپرس شمارشو تو نت سرچ کن میاد

بعد باید ۱ سال شماره چشمت ثابت باشه حتما

اره باید بری خودشون معاینه میکنن  صداقت بود مال خواهرم قیمت صداقت مناسب تر از خاکشوره بهشون ...

حتما شماره عینکم تغییر کرده🤦‍♀️ چن سال پیش تهران رفته بودم بعد کلی عکس تا پای عملم رفتم گفتن نمیشه قرنیه ت نازک حالا به نظرت عکسارو ایمیل کنم واسشون جواب میدن؟