2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر میشه ازت بخام رفتی حرم برام دو رکعت نماز بخونی و دعا کنی خیلی حاجت بزرگی دارم وهوای حرم دارم 

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام
استارتر میشه ازت بخام رفتی حرم برام دو رکعت نماز بخونی و دعا کنی خیلی حاجت بزرگی دارم وهوای حرم دارم ...

بله عزیزم چرا که نه

هم از طرفت زیارت میکنم هم نماز حاجت میخونم

انشاالله خودتم زود زود بری حرم

بله عزیزم چرا که نه هم از طرفت زیارت میکنم هم نماز حاجت میخونم انشاالله خودتم زود زود بری حرم

وای عزیزم اب ریختی رو اتیش دلم امام رضا خودش جوابتو بده نماز رو به نیت صفورا بخون اسمم صفوراس بگو حاجت روام کنه جان جوادش بیام پابوسش ضامنم شه

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام
وای عزیزم اب ریختی رو اتیش دلم امام رضا خودش جوابتو بده نماز رو به نیت صفورا بخون اسمم صفوراس بگو حا ...

چشم عزیزم حتما .

چشم صفورا جان. حتما یادت میکنم پیش آقا. از ته دلت وصل شو به آقا سلام بده جوابت و پیشاپیش میده.

چشم عزیزم حتما . چشم صفورا جان. حتما یادت میکنم پیش آقا. از ته دلت وصل شو به آقا سلام بده جوابت و پ ...

خیلی صداش میکنم خیلی سلامش میدم خیلی دلن هواشو داره دعام کن خوش به سعادتت پیششی ایشالا بطلبه

خیلی صداش میکنم خیلی سلامش میدم خیلی دلن هواشو داره دعام کن خوش به سعادتت پیششی ایشالا بطلبه

مطمئن باش اگه اون جوابی که میخوای رو نمیده حتما صلاحت نیس.

یک ماه قبل عید بلیط مشهد گرفتم. گفتم هتلم رزرو میکنم و عید.  اونجاییم. بعدش به هر جا میتونستم زنگ زدم و تمام تلاشم و کردم و از خود آقام خواستم و جور نشد که نشد.حتی اینترنتی تلفن هتلای مشهد و گیر آوردم و زنگ زدم و به تورای شهر تهرانم که 4 ساعت با شهر ما فاصله دارنم زنگ زدم گفتم میریم تهران و ازونجا میریم اصلا هیچی جور نمیشد.

بعد یک ماه دقیقا دو روز مونده به عید با بغض عمیق بردم بلیطارو کنسل کردم. چون تمام درا به روم بسته شده بودن.

فکرم درگیر بود میگفتم خدایا چیکار کردم چه گناهی رو ندونسته مرتکب شدم که دارم تقاص پس میدم. دائم داشتم مرور میکردم ببینم دلی شکوندم گناهی کردم یا چرا اینجوری شده. میدونستم آقا دست رد به سینه نمیزنه مگه اینکه گناهی کرده باشم یا صلاحم نباشه. گفتم حتما گناهی کردم ندونسته و چوبش و دارم میخورم.

بعد الان بعد دو هفته پی بردم مشهد بارونی بوده شدیدا و هر کی رفته بوده یا موندن فقط تو هتل یا خیس آب و مریض شدن.

بار قبل که رفته بودیم حادثه ای پیش اومد موقع برگشت و کوفتمون شد.

حالا دونستم که نه آقا نخواسته باط ما بریم و ناراحت برگردیم.آقا مثل ما نیس که دست رد به سینه ما گناهکارا بزنه.

اینارو گفتم تا یقین پیدا کنی حتما به صلاحت نیس

مطمئن باش اگه اون جوابی که میخوای رو نمیده حتما صلاحت نیس. یک ماه قبل عید بلیط مشهد گرفتم. گفتم هتل ...

عزیزم زود قضاوت نکن من خودم چندین نشونه دیدم که اقا حاجتم رو میده ایشالا فعلا زمانش نرسیده بخاطر اینه که میگم بیقرارم و برام بطلب چون هم موضوع مهمه برام هم نشانه هایی از سمت اقا دیدم .زیارتت قبول باشه .واینکه ما خیلی دوریم من یه بار تو بچگی فقط اومدم زیارت خیلی دلم میخاد بیام پابوسش مطمئنم جوابمو میدده لطفا دعام کن .زیارتتم قبول

نه قضاوت نکردم گفتم یعنی دلت اروم بگیره

عزیزمی خیل لطف کردی نماز خوندی دعام کردی اجرت با اقا خودش