2777
2789
دکترفقط بلدن پول بگیرن الانم نیستن نشون بدم😕آدم میترسه همش

نترس عزیزم تا درد و لک نداری همه چی نرماله 

مبارکه 

مراقبت کن فقط 

کار سنگین اصلا 

غذای بیرون نخور

دو هفته دیگه برو دکتر و سونو صرفا برای اطمینان از خارج رحمی نبودن وگرنه دکتر الان کار خاصی نمیکنه برات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتات بالاس به نظر من سه روز بعد از پریودم رفتم آزمایش ۱۸۰ بود خخخخ ولی خب بستگی داره لقاح کی انجام شده باشه از من دیر تشکیل شده بود شاید از تو زود تشکیل شده . بعد تعطیلات حتما برو دکتر سونو بشی با این بتا باید ساک حاملگی و جنین قشنگ معلوم باشه

آخی عزیزم شایدزودرفتی

نمیدونم بخدا نزدبک دو ماهه پریود نشدم حتی دارو هم استفاده کردم اما نشدم زیر دلمم متورمو سفت شده .....

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
بتات بالاس به نظر من سه روز بعد از پریودم رفتم آزمایش ۱۸۰ بود خخخخ ولی خب بستگی داره لقاح کی انجام ش ...

والا 😁من یه حاملگی ناموفق داشتم همش ترس ودلهره دارم

3باردارم هرکدوم 48ساعت تکرارکردم میره بالا

پس بارداری

ولی خوب یا بد بودن بارداری خیلی ربطی به بتا نداره مگر اینکه خارج از رحمی باشه ک مرتبط به بتاس

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
برو یه دکترخوب عجب حوصله وصبری داری تودختر

چمدونم...

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

مطمینی دو روز تاخیر داشتی؟

بتا بالاست 

احتمالاتی که هست 

یا دوقلو یالقاح زودتر تشکیل شده یا خدای نکرده خارج رحم

ک نباید نگران باشی و بیخیالم نباید بود در برابر بتای بالا

دیر نمیشه دو روز دیگه دکترا میان برو برات سونو میدن و تکرار بتا

مطمینی دو روز تاخیر داشتی؟ بتا بالاست  احتمالاتی که هست  یا دوقلو یالقاح زودتر تشکیل شد ...

آره بعده چندروزمیرم نمیدونم خیلی ترسیدم وغصه خوردم دیدم دارم ازدس میرم