2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نظر بدین کدومشو بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 53 پست
مثل همین مدل اولیس که تو انتخابای منه ولی ساخت چین کجا و ایتالیایی کجا 😂😂 مبارکت باشه گلمممم ا ...

فرقی نداره گلم   مبارک خودتونم باشه ان شاالله بخوشی استفاده کنی

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی داره گرون می‌ده بهت قیمنش حدود ۱۳۰۰ اینا هس بیشتر بگرد  

کدوم شهری شما عزیزم؟ 

من اصفهان خیلی جاها رفتم اینم تقریبا باز نسبت به جاهای دیگه مناسب تر بود . 

ببین اگه میشه سرویس نگیر.کلی خوردریزبه دردنخورداره

من که همه ش به کارم اومد 

خرد ریز قابل استفاده نداره که 

من ندیدم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
چون طرح چینی ها شلوغه ساده بهتره . درسته؟ منظورت همینه ؟ مثلا اگه چینیم ساده بود سومی رو میگرفتم ...

حالا مگه قاشق چنگال باید به ظرف بیاد؟؟ فقط با این ظرفا مگه میخای استفاده کنی! .... بنظرم خیلی ربط ندارن

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
اصصصصصلابه گارانتی دل خوش نکن اولا.ضمنادقت کن این قاشق جدیداخیییلی سنگینن

اره تقریبا دومیه از اون دو تا سنگین تر بود .

من مدلشو زیاد ندوس ولی از بس فروشندهه درباره گارانتی و ایناش گفت رفت تو موارد انتخابیم