2777
2789
عنوان

خیلی شوهرم بی ادبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تازه از نوع قرمز و هندیش هم باید باشه    

من دارم از مشکلم میگم اونوقت شماها میبرین تو شوخی و خنده ؟؟؟ حداقل نمیتونین درد دل آدمو گوش بدین نمک رو زخمش نپاشین.

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
تو بخاطر حفظ شان خودت جوابشو نده چقد بی فرهنگن بعضیا 

نه جوابشو ندادم فقط گفتم بسیار بی ادبی متاسفم برات ولی خب ناخودآگاه اشکمم دراومد.

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
من دارم از مشکلم میگم اونوقت شماها میبرین تو شوخی و خنده ؟؟؟ حداقل نمیتونین درد دل آدمو گوش بدین نمک ...

باشه عزیز دلم چرا داد میزنی مگه چی گفتیم فک نمی کردم جنبه شوخی هم نداشته باشید لطفا ریپلای هم نکن چیزی نگم ناراحت شی از تاپیکتم الان میرم بیرون یه وقت به خاطر شوخی من کوه دماوند سقوط نکنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
نه جوابشو ندادم فقط گفتم بسیار بی ادبی متاسفم برات ولی خب ناخودآگاه اشکمم دراومد.

آره طبیعیه آدم ناراحت میشه همین که جوابشو ندی و بفهمه تو چشمت  خیلی بی فرهنگ و بی ادبه براش بسه 

خدایا ما رو با چیزی که طاقتشو نداریم امتحان نکن🙏

منم یکیو سراغ دارم که اینجوریه هروقت عصبی میشه اصلا نمیدونه چی داره میگه بعد که خوب میشه پشیمون میشه انتظار داره به دل نگیری باهاش خوب باشی، ایجور ادما فک کنم مشکل روانی و ریشه دار دارن باید درمانشون کرد

محبت زیادی حتما میکنی

خیلی زیاد