دیروز یه فحش خیلی زشت داد حرمت هیچیو نگه نمیداره هر رفتاری بخواد با من میکنه حالم خیلی بده همش گریه میکنم ولی وقتی فامیلاشو میبینه انقدر خنده رو خوش اخلاق میشه که باور نمیکنین از زندگیم خستم
بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
من دارم از مشکلم میگم اونوقت شماها میبرین تو شوخی و خنده ؟؟؟ حداقل نمیتونین درد دل آدمو گوش بدین نمک رو زخمش نپاشین.
بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
تو بخاطر حفظ شان خودت جوابشو نده چقد بی فرهنگن بعضیا
نه جوابشو ندادم فقط گفتم بسیار بی ادبی متاسفم برات ولی خب ناخودآگاه اشکمم دراومد.
من دارم از مشکلم میگم اونوقت شماها میبرین تو شوخی و خنده ؟؟؟ حداقل نمیتونین درد دل آدمو گوش بدین نمک ...
باشه عزیز دلم چرا داد میزنی مگه چی گفتیم فک نمی کردم جنبه شوخی هم نداشته باشید لطفا ریپلای هم نکن چیزی نگم ناراحت شی از تاپیکتم الان میرم بیرون یه وقت به خاطر شوخی من کوه دماوند سقوط نکنه
یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡