2777
2789
عنوان

کمک برای کنکور 99

6094 بازدید | 26 پست

سلام دوستان.. من 99 کنکور دارم 

خواهشا کسایی که تجربشو دارن بگن از کجا شروع کنم؟ بهترین آموزشگاه برای رفتن و مشاوره گرفتن کجاست؟ یا اگر مشاور خوبی میشناسید بهم معرفی کنید... 

البته هزینه هاشم مناسب باشه نه اینکه بگه سلام بگه 2 میلیون بده 😁

فوق ليسانس گرفتي ميخواي دوباره از صفر كنكور پزشكي و دندون بدي؟!؟

به كجا داريم ميريم ما اخه بدبختي دهه ٦٠ تا به كجا!؟!؟

بازار كار نداشتن ما رو دست به سر كردن هدايمون كردن واسه خوندن ليسانس و فوق ليسانس

حالا ٩٩ درصد فارغ التحصيلان ارشد افتادن به كنكور پزشكي دادن

بازم يه ١١-١٢ سال بريم سماغ بمكيم !؟!؟

بابا ماها بستمونه تحصيل بايد بيافتيم تو بازار كار رشتمون كجاي دنيا يه جوون بيشتر از ١٩ سال تحصيل ميكنه تا به پول دراوردن برسه!؟!؟

من خودم مثل شمام فوق ليسانس بازرگاني از دانشگاه تهران

اما خوب رفتم تو بازار كار ديدم تجارت ژن هاي ... ميكنن منم بايد بشم منشي اونا 

خورد تو حالم كتاب هاي كنكور و خريدم پيراپزشكي بخونم رفتم تو اموزشگاه ها ديدم ٩٠ درصد شركت كننده ها مثل خودمن ارشد و دكتري تاپ ترين دانشگاه ها كه از اولشم قرار بوده سماغ بمكن و خواهند مكيد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوق ليسانس گرفتي ميخواي دوباره از صفر كنكور پزشكي و دندون بدي؟!؟ به كجا داريم ميريم ما اخه بدب ...

عزیزم وقتی بعد کلی درس خوندن میبینی کاری نیست و نمیتونی با مدرکت کار کنی چاره ای نیست جز شروع دوباره.. و اینکه رشته ارشدمو واقعا دوست ندارم.. کلا مسیرو اشتباه رفتم

عزیزم وقتی بعد کلی درس خوندن میبینی کاری نیست و نمیتونی با مدرکت کار کنی چاره ای نیست جز شروع دوباره ...

من ميگم بازم داريم وارد يه بازي تو سر باخت ميشيم مثل ليسانس و ارشدمون

اگه قرار بود ما به نسبت مدرك مون بريم سر كار الان كارمنداي بهترين بانك ها و وزارت خونه ها و ياير جاهاي تاپ ديپلم و زير ديپلم ها نبودن

من و شما كه پارتي نداريم فوق تخصص مغز و اعصابم داشته باشيم و ١٠ تا روش عمل تاپ جديدم ثبت كنيم بازم تو حاشيه ايم 

من ميگم بازم داريم وارد يه بازي تو سر باخت ميشيم مثل ليسانس و ارشدمون اگه قرار بود ما به نسبت مدرك ...

میدونی جریان رشته های تجربی با ریاضی فرق داره.. تو رشته های مهندسی به ما فقط علم یاد میدن نه فن!! نه فن کار کردن.... برای همین 6 سال درس میخونیم بعد از فارق التحصیلی میخوایم بریم سرکار هرجا میریم ازمون هزار تا چیز میخوان که تاحالا از نزدیک هم ندیدیمشون!! متاسفانه سیستم آموزشی ایران تو رشته های ریاضی و مهندسی افتضاح.. علاوه بر اینکه بازار کار رشته های مهندسی فعلا خرابه یکی از دلایل بیکار بودن بچه های رشته های ریاضی اینه.. ولی رشته های تجربی شما عملی کار یاد میگیری. طرح اجباری میری.. به زور کار میکنی.. به زور وارد بازار کار میشی... نظام آموزشی ایران کلا خرابه 

حتی حتیییی اونایی که تو رشته خودم فناوری اطلاعات کلی کار بلدن الان هرجا میرن نهایت میگن ماهی 1500... این واقعا ظلمه 

حالا شما کی قراره کنکور بدی؟ اصلا کنکور میدید یا نه

میدونی جریان رشته های تجربی با ریاضی فرق داره.. تو رشته های مهندسی به ما فقط علم یاد میدن نه فن!! نه ...

نمي خوان ما رو ببرن سر سفره

و گرنه چكاريه كه نتونيم تو ٦-٧ ماه ياد بگيريم

من هر جا كار كردم كل پروسه رو تو كمتر از ٥ هفته فول شدم 

اما مثكل جاي ديگه ست

من فعلا منصرف شدم و خدا رو شكر يه كسب و كار خانوادگي راه انداختيم كه اگه خانواده ام تمكن مالي نداستن كسب و كار درست كنيم الان من دارالمجانين بودم از شدت بغض و كينه