2777
2789
کدوم شهری  

اصفهان 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصفهان که امرور بارون اومد 

دم سحر یه صفای دیگه ای داره.🙂

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

وایییی  کرج سررشب بارونش کم بود طوفانم نبود الان رفتم دیدم خیلیی شدید شده طوفانم هس هی بارونو میزنه اینور اونور سیل نیاد😱😢

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
والا کرج ک شدید باد و بارون گرفته 

ماالان قم هستیم رفتم حیاط وضو بگیرم دیدم اوووو چ سیلی داره میادازآسمون 😫

خدابخیربگذرونه

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
😂 کاش یذره فقط از این بارون شهر ما میومد.فقط در حد اینکه زمین ها خیس بشه و بوی خاک بلند بشه.ما قان ...

لابد بدجور حجاب کردید😁 گره ها رو یکم شل کنید تا سیل بیاد😀

آی وانتی که کله صب میای داد میزنی یخچال نفتی و بخاری علاء الدین میخری😒 عمه داری؟😬
ماالان قم هستیم رفتم حیاط وضو بگیرم دیدم اوووو چ سیلی داره میادازآسمون 😫 خدابخیربگذرونه

واقعا خدا ب خیر کنه 😓

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
لابد بدجور حجاب کردید😁 گره ها رو یکم شل کنید تا سیل بیاد😀

😂😂😂😂

من نمیدونم خدا داره چیکار میکنه؟قوم لوط رو با سنگ آسمانی،قوم عاد رو با طوفان،یکی رو با صاعقه و در کل هر قومی رو با یه چیز عذاب کرد.

والا الان ما رو با زلزله،رانش،گرونی،و الان هم سیل داره میلرزونه.دو حالت داره یا خیلی بدیم یا خیلی مقاوم.😂😁