2777
2789
عنوان

گذشته‌ی شوهر

313 بازدید | 39 پست

دوستان نمیدونم چرا چند وقتی عصبیم

همش فکرم مشغول اینه ک همسرم قبل از من کسیو دوست داشته؟با کسی بوده؟

حرفلی قشنگی که به من میزنه به بقیه هم زده؟

تورو خدا یچی بگین اروم شم

میترسم روزی از دستش بدم شبیه‌ی این مردای غیرتی شدم که حتی دوست ندارم شوهرم بیرون لباس شیک بپوشه و موهاشو ژل بزنه خیلی داغون شده ذهنم

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا داشته و اون حرفارو به یکی دیگه زده 😂😂😂الان آروم شدی ؟؟؟این حرفا چیه  گفته باشه هم مهم ا ...

جای دلداری دادنته😐😐

خب میگم زده به سرم

نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
ول کن  بابا  طرف  شوهرش  قبلا  زن داشته اینقد حساس نیست مطمین باش الان فقد ...

وای اگ زن داشته باشه چیییی؟؟

اول شوهرمو میکشم بعد زنو بعد خودمو

گذشته دیگه گذشته

همیشه میگن وقتی ازدواج کردین به گذشته هم کاری نداشته باشین. چون فقط باعث ازاره

من حتی دوست دختر شوهرم رو دیدم. البته ماجراشون جدی بود ولی نشد که ازدواج کنن. باهاش دست دادم و احوالپرسی کردم مثل یه ادم عادی

چون میدونم الان فقط منو دوست داره و هیچکس به چشمش نمیاد

با این افکار خودتو اذیت نکن

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

گذشته رو بی خیال بابا من ثوست دخترای شوهرمو دونه به دونه میشناسم شوهرم خودش برام تعریف کرده اصلا برام مهم نیست تازه با دو سه تاشونم رابطه دارم ولی شوهرم ازشون متنفره و فقط منو دوست داره بن من حتی بازارم نمیره

ازش بپرس و به مرد زندگیت اعتماد کن حرفش باور کن

به هرچی شده قسم خورده فقط تو بودیو هستی تو زندگیم تو مغز بی مخم نمیره

گذشته دیگه گذشته همیشه میگن وقتی ازدواج کردین به گذشته هم کاری نداشته باشین. چون فقط باعث ازاره من ...

واییییی چه ریلکس

وای اگ زن داشته باشه چیییی؟؟ اول شوهرمو میکشم بعد زنو بعد خودمو

کی  الان زن داشته باشه ؟یا قبلا 'نصف شبی  چه خیالایی میکنی برو دختر  جون  بخواب  لعنت کن به شیطان

گذشته رو بی خیال بابا من ثوست دخترای شوهرمو دونه به دونه میشناسم شوهرم خودش برام تعریف کرده اصلا برا ...

چقد غیرتی هستی تبریک😐

کی  الان زن داشته باشه ؟یا قبلا 'نصف شبی  چه خیالایی میکنی برو دختر  جون  بخواب ...

اره از وقت خوابم گذشته....

بیخیال عزیزم ...انقدر حساسیت اصلا خوب نیست ...فقط خودتو از بین میبری...اولا اینکه همیشه انرژی مثبت داشته باش و این حجم از منفی نگری آینده خوبی رو برات رقم نمیزنه چون میگن هرجور که فکر کنی همونطوری هم زندگی میکنی ...پس گلم طرز تفکرتو عوض کن و اینکه اگه قرار باشه مردی به خانواده اش پایبند نباشه همون بهتر که بره و مال دیگرون شه ...زندگی ارزش غصه نداره اینا که دیگه غصه های الکیه داری میخوری..

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود