2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزيزم وقتي اين همه ناراحتي ايجاد ميكني چرا تاپيك ميزني؟

برو تاپيك منو بخون چقدر زن در ارزوي مادر شدنن با هزار تا دارو و درمان

حداقل تو كه كاره خودتو كردي چرا اتيش به دل اين همه زن منتظر بچه ميزني و قبح كارتو ميشكوني

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

واااااااااای شما مگه خدایین هی میگین گناه، گناه 

خدا مگه مث ماهاست یکی یه کاری کرد سریع بهش تلافی کنه بچشو بکشه یا براش نسازه؟ چقد اخه شما..... 

لابد یه دلیلی داشته ک اینکلرو کرده بعلاوه خودشم ناراحته نمک نپاشید 😒

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
چله زیارت عاشورا بخون ان شا الله زندگیت درست بشه

اتفاقا دادم بخونند برام این چندمین باره زندگیم داره میره سمت طلاق مهریه وبچه روبده دردی ندارم خودم چندساله هم برای پسرم پدربودم هم مادرهمه راضی اند جدابشم ازبس زجر وبدبختی کشیدم توکلم بخداست التماس دعا

مگه مشکل چیه؟ هیچ امیدی به بازگشت نیس؟

مشکل بداخلاقی ناراحتی اعصاب بدجنسی خسیسی دروغگو بودن تنبلی بی مسولیتس و اختلالات روانی همسرمه که منو ازسال85تاحالا نابودکرده ترس ازطلاق و وجود پسرم واجازه ندادن پدرم قبل بچه دارشدن وبعدعروسی که اونم جشن نگرفت فیش خودمو دادم رفتیم مکه و اشتباه کردن خودم دردوران عقد که ازطلاق میترسیدم باعث شد بمونم توزندگیم و129بارکتک بخورم وبینی ام بشکنه وصدها بارفحش وبی پولی وکم محلی وتنهایی و بی محبتی روتحمل کنم ونابودشدم فقط دعا کنید راحت این روزا بگذره من نباید عمرم  رو بااون روانی هدرمیدادم که الان گرفتارباشم هم خودم وهم پسرم کاش پدرم قبل بچه دارشدن میذاشت جدابشم التماس دعا

مشکل بداخلاقی ناراحتی اعصاب بدجنسی خسیسی دروغگو بودن تنبلی بی مسولیتس و اختلالات روانی همسرمه که منو ...

یه کانالی تو تلگ رام هست به اسم قرار عاشقی.چله های مختلفی داشت.حتی بعضیا در اخرین مراحل طلاق هم زندگیشون و متحول کرده بودن با این چله. نه اینکه لزوما برای بازگشت به اون زندگی بلکه برای التیام روح خسته و سال های از دست رفته و شادی و ارامش پسرتون بهتون توصیه میکنم انجام.بدید.یه سری توصیه های روزانه داشت و همینطور  خوندن قران دعا و خلی توصیه های دیگه که زندگی خیلی خانم ها رو متحول کرده بود.ان شا الله خدا کمکتون کنه بهترین پیش بیاد.

یه کانالی تو تلگ رام هست به اسم قرار عاشقی.چله های مختلفی داشت.حتی بعضیا در اخرین مراحل طلاق هم زندگ ...

همسرم نظرش عوض نمیشه دیگه سپردم خودمو وپسرمو دست خدا تشکر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز