2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانما استارتر رو سرزنش نکنید

هیچکس از شرایط یکی دیگه خبر نداره

شاید شما هم بودین همین کارو میکردید

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

سلام منم سال 88 سقط کردم فقط یک هفته بود که مادرشده بودم بعدش سه ماه بعد خداتک فرزند پسرمو بهم داد اماواقعا زندگی وحشتناک وبسیارسختی بایه شوهرروانی داشتم ودرشرف طلاقم مبادا ناشکری کنی حتما حکمتی داشته طبیعت اون جنینی که ناقصه یامشکل داره ازبین میبره من توکتاب خوندم واینم ازلطف خداست اگرنطفه پوچ یاضعیف باشه به اذن خداوند میره نگران نباش خودتو تقویت کن برای بعدی و برای منم دعا کن همسرم میخواد دادخواست طلاق بده بعد تعطیلات عید و بعد از ده سال زندگی وبیست ماه عقد دائم بودن دعاکن حداقل شوهرم مهریه وپسرموبده تایه مرد تربیتش کنم بچه ام 28فروردین میشه نه ساله چندشبه ندیدمش صداشم نشنیدم دارم دق میکنم توخونه ی بابام همش من یامادرم داریم گریه میکنیم دعام کن دلشکسته ای منم دعات میکنم بزودی مادربشی

خانما استارتر رو سرزنش نکنید هیچکس از شرایط یکی دیگه خبر نداره شاید شما هم بودین همین کارو میکردید

من  یه همچین کاری کردم  تو شرایط خودم  الان  هر کیو  ببینم این کارو میکنه  سرزنش میکنم  چون بدجوری بدجوری چوبشو خوردم هیچ دلیلی قانع کننده نیست 

مدیییییر؟؟؟؟  چرا؟؟؟ 😭😭😭😭 سه ماه سختو پشت سر گذاشته بودی!!!! چرا زوتر اینکارو نکردی؟!  سرزنشت نمیکنم ولی با بدبختی باردار شدم، میگم شما که طبیعی باردار میشین قدر نعمتو بدونین 😥😥😥

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
بلی جانم اما هیچ کسی حق نداره جانی را که خداوند داده او بگیره

من به هیچ عنوان موافق کارش نیستم و تایید نمیکنم

واقعا دل خودمم سوخت ولی بچه ناخواسته خیلی سخته

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

وقتی بچه ی دوم رو ناخواسته باروار شدم‌شوهرم گفت نه بندازش . تاصبح توی تخت گریه کردم گفتم خدایا حالا که خودت دادی خودت همه چیو درستش کن . خودت میدونی شرایطمون خوب نیس ولی من باتو معامله میکنم من گناخ نمیکنم به امید تو .  به همین لحظه قسم بعد دنیا اومدن دخترم زندگیمون عالی شد.  خونه ماشین حقوق همه چی تغییر کرد خدا واقعا میرسونه فقط بسپرین بهش 

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز