2777
2789
عنوان

برونشیت

505 بازدید | 11 پست

بچه ها من چند وقت پیش رفتم دکتر و فهمیدم برونشیت دارم

بعد واسه درمانم دکتره قرص و سرم داد ک من معدم نابود شد و گذاشتمشون کنار.

حالا میخوام ببینم کسی برونشیت داشته ؟ چجوری درمانش کرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای منم برونشیت حاد گرفتم از ۱اسفند سرفه کردم تا ۲۰ ام که رفتم پیش یه متخصص دارو داد هنوزم دارم میخورم تا دوره ی درمانم کامل بشه اما خداروشکر بهبود پیدا کردم

دوره ی درمانتو کامل کن اگر با قرصیم مشکل داشتی میگفتی به دکترت عوض کنه از دود وخاک وعطر واسپری وخوش بو کننده و هوای سرد و سیگار  هم دوری کن

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
وای منم برونشیت حاد گرفتم از ۱اسفند سرفه کردم تا ۲۰ ام که رفتم پیش یه متخصص دارو داد هنوزم دارم میخو ...

منم از سرفه شبا خوابم نمیبرد شوهرم هی گریه میکرد میگفت میترسم چیزیت شه.

ولی یسری قرص به من داد رسوب کرد تو رودم نابود شدم😐

منم از سرفه شبا خوابم نمیبرد شوهرم هی گریه میکرد میگفت میترسم چیزیت شه. ولی یسری قرص به من داد رسوب ...

اخ منم همین بودم شبا شدید میشد برو دکتر درمانتم کامل کن دخترخوب  تو معدم و رودم رسوب کرد یعنی چی اخه

اگه قرصیم به معدت نمیساخت بهش میگفتی عوص میکرد

امیدوارم بهتز بشی عزیزم خیلی سخت و ناراحت کنندس🌷🌷🌷

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
نه شربت داد فقط اسپری نداد با دوتا امپول

عزیزم شما چه دکتری برای ریه تون رفتید 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز