2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم کلیه ش سنگ سازه همش همین کارو میکنه بعد میره سونو میده همه سنگ ها دفع شده

متوجه نشدم یعنی یه تخم مرغ محلی رو بذاره تو ابلیموی خالص بعد پوست تخم مرغ که حل شد بقیش رو جدا کنه بندازه دور اب لیمو با پوست حل شده رو بخوره؟

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
متوجه نشدم یعنی یه تخم مرغ محلی رو بذاره تو ابلیموی خالص بعد پوست تخم مرغ که حل شد بقیش رو جدا کنه ب ...

بله عزیزم همینجوری، ولی نمیدونم طعمش چطوریه

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
وای سنگ کلیه خیلی بدههه کلا سنگ خیلی بده

آره خیییلی، من دیدم کسی که سنگ کلیه داره از زور درد به در و دیوار چنگ میزنه

تخم مرغ محلی با پوست بذار توی یه لیوان آبلیموی خالص تا صبح بمونه، پوست تخم مرغ توی آبلیمو حل میشه و ...

بابای منم انجام داد ولی تخم مرغ رو کامل حل کرد با ابلیمو خدا رو شکر سنگش دفع شد 

باید صبح ناشتا بخوره و تا دوساعته بعدش چیزی نخوره

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

بابای منم انجام داد ولی تخم مرغ رو کامل حل کرد با ابلیمو خدا رو شکر سنگش دفع شد  باید صبح ناشت ...

خداروشکر، آره واقعا معجزه میکنه بنظرم، 

عزیزم چه خوب شد گفتی ناشتا من یادم رفت بگم

متوجه نشدم یعنی یه تخم مرغ محلی رو بذاره تو ابلیموی خالص بعد پوست تخم مرغ که حل شد بقیش رو جدا کنه ب ...

تخم مرغ محلی رو بزار توی لیوان، ابلیمو بریز توی لیوان طوریکه سطح تخم مرغ رو بگیره از شب باید این کارو انجام بدی فردا تخم مرغ رو توی ابلیمو بشکن میکسش کن با تفاله بخورش اگه از بوش بدت اومد بینیتو بگیر و یه سر قورتش بده

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

خداروشکر، آره واقعا معجزه میکنه بنظرم،  عزیزم چه خوب شد گفتی ناشتا من یادم رفت بگم

تخم مرغ محلی رو بزار توی لیوان، ابلیمو بریز توی لیوان طوریکه سطح تخم مرغ رو بگیره از شب باید این کار ...

فقط یه بار ج میده؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
فقط یه بار ج میده؟

واسه بعضیا اره ولی چند بار پشت سر هم بخوره جواب میگیره طی چند روز منظورمه

واسه بعضیا اره ولی چند بار پشت سر هم بخوره جواب میگیره طی چند روز منظورمه

مرسیییییی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس