متوجه نشدم یعنی یه تخم مرغ محلی رو بذاره تو ابلیموی خالص بعد پوست تخم مرغ که حل شد بقیش رو جدا کنه ب ...
تخم مرغ محلی رو بزار توی لیوان، ابلیمو بریز توی لیوان طوریکه سطح تخم مرغ رو بگیره از شب باید این کارو انجام بدی فردا تخم مرغ رو توی ابلیمو بشکن میکسش کن با تفاله بخورش اگه از بوش بدت اومد بینیتو بگیر و یه سر قورتش بده
مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
تخم مرغ محلی رو بزار توی لیوان، ابلیمو بریز توی لیوان طوریکه سطح تخم مرغ رو بگیره از شب باید این کار ...
فقط یه بار ج میده؟
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
واسه بعضیا اره ولی چند بار پشت سر هم بخوره جواب میگیره طی چند روز منظورمه
مرسیییییی
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس