2777
2789
عنوان

بچه بی ادب من

1776 بازدید | 69 پست

همش فحش میده چیکار کنم 

اصلا ب حرفم گوش نمیده ۴سالشه 

خیلی لجبازه.شیطونه خیلی و از اوتطرفم اصلا غذا نمیخوره.زبون درازه و بی ادب

هر جا میرم از دستش شرمنده میشم.هرچیم دعواش میکنم فایده نداره دیگ تصمیم گرفتم تنبیه بدنیش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلفل بزن دهنش😒

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

بچه بی ادب من 😍😍

آخی عزیزم 

نمیدونم چرا ولی عنوانو دیدم دلم یه جوری شد ❤️🤩😍

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑
عجب

والا😆

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

هرچقدر دعوا کنید بدتر میشه.کاملا لج میکنه.تنبیه بدنی که جای خود داره.تنها راهش بی توجهیه.وقتی داره این کلماتو به کار میبره یا خودتو به نشنیدن بزنید یا حواسشو با چیز دیگه ای پرت کنید تا کم کم از سرش بیفته.اگه دعواش کنید میبینه روی این موضوع حساسید و واکنش نشون میدید به کارش ادامه میده