2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 51 پست
حیاط .عیب نداره.برا ما شوهرم تریاک میکشه .اخلاقش بده ولی کنار میام.میگه حشیش بدتره قویه

اتفاقا اینم میگه تریاک بده

چجوری تحمل میکنی خدا کمک حالت باشه 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چرا تایپکشو زدی  نگو خیلی بد دردیه سرمونو انداخته پایین من میدونم حتی این موضوع مانع من و خ ...

بخاطر همسرم متاسفانه 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
اتفاقا اینم میگه تریاک بده چجوری تحمل میکنی خدا کمک حالت باشه 

خخ.تریاک مثل مسکنه .بابا اینا ادمو گول میزنن.منم چند بار زدم تریاک هیچی نشد.الان پیرمردها و مریض ها میزنن.نیستش خدارو شکر نمیبینمش.دیر به دیر میاد

شوهر من وقتی میره سر کار ازمایش میگیرن ازش.هی ترک میکنه هی میکشه

خیلی بده اه

تازه یه چیز جدید اومده بازار اون بدتر از همشونه 

منم سنگ نیستم فقط یه عده از آدمهایی اومدن تو زندگیم ک همه احساساتمو کشتن و دیگه نسبت به کسی احساس خوبی ندارم 💔
خخ.تریاک مثل مسکنه .بابا اینا ادمو گول میزنن.منم چند بار زدم تریاک هیچی نشد.الان پیرمردها و مریض ها ...

زدی؟؟ 

خیلی بده اه تازه یه چیز جدید اومده بازار اون بدتر از همشونه 

بابا بدبینیش بدتره.پیش دوستاش میره زن خراب میارن .بعد به من گیر میده .خدا نکنه شیشه بزنن اینا.یبار تیغ موکت برو رو گذاشت زیر گلوم نصف شبی

بابا بدبینیش بدتره.پیش دوستاش میره زن خراب میارن .بعد به من گیر میده .خدا نکنه شیشه بزنن اینا.یبار ت ...

چرا تحملش میکنی تو اخه

تو این گرونی با سه بچه کجا برم.بعدم بچه رو ول کنم اونا دیگه حتما میکشه

اره درسته بچه هست مجبوری 

تو این گرونی با سه بچه کجا برم.بعدم بچه رو ول کنم اونا دیگه حتما میکشه

خدا کمکت کنه ایشالا هدایت شه

سلام خانم ها حتمن برید سراغ کنگره 60 ، کاملا رایگانه کاملن و اینکه اعتیا را درمان می کنن و نه اینکه ترک کنن واسه همین دیگه نمی رن سراغش چون مثل ماها سیستم شادی بدنشون راه اندازی میشه . یه سرچ کوچیک بکنید خیلی از زندگی ها نجات پیدا میکنه وقتی درست راه را بریم

سلام عزیزم کجایی؟

یه خبری از خودت بده

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨