2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 51 پست
ان شاالله ک دیگ نره خسته شدم به خدا 

عزیززززززم چقدددد خوشحاال شدم خوندم همسرت ترک کرده .... منم درگیر این موضوع هستم ، خیلی خسته و درب و داغونم ، ی غم بزرگ ته دلمه ، همه چیم تظاهره  نمیتونم شاد باشم واقعی .... چجوری ترک کرد همسرت ؟ خودش خواست ؟ کمپ رفت ؟؟ میشه توضیح بدی یکم

عزیززززززم چقدددد خوشحاال شدم خوندم همسرت ترک کرده .... منم درگیر این موضوع هستم ، خیلی خسته و درب و ...

خصوصی پیام بده حرف میزنیم 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آیا از علائم و نشانه‌های اعتیاد به شیره آگاهی دارید؟ آیا روش‌های تشخیص اعتیاد به شیره را می‌شناسید؟ شیره از جمله مواد مخدری است که از جوشاندن سوخته تریاک خالص و صاف کردن آن به دست می‌آید. این ماده از خلوص بیشتری نسبت به انواع دیگر از مشتقات تریاک برخوردار است  

شاید برای شما هم پیش آمده که در مورد اعتیاد شوهر خود به شیشه یا دیگر مواد مخدر مشکوک شده باشید و به فکر گرفتن تست شیشه از او باشید. از طرفی نمی‌دانید چطور این مسئله را با او مطرح کنید و از واکنش او می‌ترسید. همچنین می‌خواهید از این بلاتکلیفی رهایی پیدا کنید، پس شروع به سرچ در اینترنت می‌کنید یا مسئله را با اطرافیان در میان می‌گذارید. سپس با یافتن مجموعه‌ای از نشانه‌ها و دیدن علائم در او می‌خواهید فرضیه ذهنی خود را تایید کنید. هرگز با مشاهده چند نشانه به فرد برچسب معتاد نزنید. بهتر است برای اطمینان از علائم، با یک فرد متخصص صحبت کنید. در ادامه مطلب نحوه مطرح کردن موضوع اعتیاد به فرد مورد نظر، روش‌های تست شیشه و راه‌های تقلب و منفی شدن تست را بررسی می‌کنیم. 

شاید برای شما هم پیش آمده که در مورد اعتیاد شوهر خود به شیشه یا دیگر مواد مخدر مشکوک شده باشید و به ...

مرسی عزیزم 

الان که خدا رو شکر سالمه 

ان شاالله ک دیگ سمتش نره

چرا 

تاپیکامو دنبال میکردی ؟ توم مشکل اعتیاد دارن دو رو بریات خدایی نکرده ؟

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

اعتیاد زنان مسئله‌ایست که این روزها توجه ویژه‌ای به آن می‌شود. با توجه به تفاوت‌های جنسیتی اعتیاد زنان با سوگیری بیشتری همراه است و جامعه نگاه منفی‌تری به زنان معتاد دارد. اعتیاد زنان و مردان هر دو تا حد زیادی مخرب و آسیب‌زاست اما به دلیل حساسیت‌های جسمانی و روانی زنان و نقش پررنگ آن‌ها در خانواده و جامعه، مسئله اعتیاد آن‌ها نیز پیچیده و قابل‌ بحث است.