2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 51 پست
سلام عزیزم کجایی؟ یه خبری از خودت بده

سلام رویا جان من اون یکی کاربریم تعلیق شده نمیتونم وصل شم 

فقط بهتون بگم اوضاعم الحمدلله عالی شده 

از گلبوته خبری نیست ؟؟

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸
سلام رویا جان من اون یکی کاربریم تعلیق شده نمیتونم وصل شم  فقط بهتون بگم اوضاعم الحمدلله عالی ...

سلااااام خداروشکر چقدر خوشحال شدم

امیدوارم هر روز موفقتر بشید❤❤❤

گلبوته خیلی وقته نیست خبری ازش ندارم امیدوارم هر جا هست شاد و سلامت باشه

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلااااام خداروشکر چقدر خوشحال شدم امیدوارم هر روز موفقتر بشید❤❤❤ گلبوته خیلی وقته نیست خبری ازش ند ...

سلامت باشید ان شاالله ک همیشه زندگی همه رو به راه باشه 

یکم نگرانش شدم دوست داشتم بدونم چیکار میکنه 

سلامت باشید ان شاالله ک همیشه زندگی همه رو به راه باشه  یکم نگرانش شدم دوست داشتم بدونم چیکار ...

پریسا جون همسرت ترک کرده؟؟؟

اگه آره چند مدته ؟؟من موضوع اعتیاد همسرتونو تو تاپیک رویا دیده بودم انگار یادم رفته بود اسمتو

موضوع بچه رو گفتی نگران شدم اگه همسرت کامل ترک کرده به فکر بچه باش مثلا بزار ۲سال از ترکش بگذره بعد ک واقعا اطمینان کردی و اعتماد کردی بعد به موضوع بچه فکر کن لطفاااا

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇

من دوست شوهرم ترك كرده١٤ ساله.هيچي هم نميكشه جز سيگار البته.اعتيادش هم اونجور كه من از حرفهاي شوهرم فهميدم همه چي بوده 

يه دوست ديگش بعد از ده سال كه ترك كرده بود كشيد دوباره و الان اعتياد داره بنده خدا و اوضاعش خوب نيست اونجور كه شنيدم

ما ملت حسينيم
پریسا جون همسرت ترک کرده؟؟؟ اگه آره چند مدته ؟؟من موضوع اعتیاد همسرتونو تو تاپیک رویا دیده بودم انگ ...

اره عزیزم ترک کرده 

تا بچه رو بیارم یکی دوسالی طول میکشه هم خیالم راحت میشه هم اینکه یکم قسط و مشکلاتم کم میشه فعلا قصدشو ندارم 

من دوست شوهرم ترك كرده١٤ ساله.هيچي هم نميكشه جز سيگار البته.اعتيادش هم اونجور كه من از حرفهاي شوهرم ...

اره خیلیا لغزش میکنن خدا کمکشون کنه 

كلاسهاي ان اي رو حتما دنبال كنه حالا هر جا كه كلاس هست.دوستاش بايد مشخص باشه.با دوستاي زمان مصرفش كاملا قطع رابطه كنه.هر كس از دوست و فاميل تو كار مصرف يا فروش هستن ارتباطش باهاش صفر بشه.

ما ملت حسينيم
كلاسهاي ان اي رو حتما دنبال كنه حالا هر جا كه كلاس هست.دوستاش بايد مشخص باشه.با دوستاي زمان مصرفش كا ...

متاسفانه اصلا نمیره کلاس ان ای رو 

ولی اصلا دوست و رفیق نداره 

میره سرکار میاد اصلا وقت نمیکنه بره از طرفی ام کلاس ان ای از خونمون دوره وسیله نداریم خیلی سختشه بره بیاد 

اشكال نداره خودت حواست بهش باشه كلاسا انگيزه رو براي نرفتن سمت مواد بيشتر ميكنند ولي خب حالا كه نميت ...

ان شاالله ک دیگ نره خسته شدم به خدا 

اعتیاد رفتاری به انواعی از اعتیاد گفته می‌شود که به مواد خاصی وابسته نیست بلکه این نوع اعتیاد وابستگی به انجام رفتارهایی نظیر قمار، خرید، سکس، بازی و امثال این‌ها را شامل می‌شود. این نوع اعتیاد اثراتی همانند اعتیاد به مواد اعتیادآور دارد. برای مثال فرد نسبت به انجام آن تحمل پیدا می‌کند یعنی در هر نوبت باید با شدت و میزان بیشتری آن رفتار را تکرار کند تا به لذت دفعه قبلی دست پیدا کند و همین موجب تشدید اعتیاد او می‌شود. عوارض ناشی از اعتیاد رفتاری در همه جنبه‌های زندگی فرد مبتلا اثرگذار است. کنترل و درمان اعتیاد رفتاری نیازمند مداخلات حرفه‌ای و مشاوره روانشناسی است. در ادامه به توضیحات بیشتری درمورد اعتیاد رفتاری، علل، علائم و درمان های آن خواهیم پرداخت.