2777
2789
عنوان

اهوازیا بیاین

125 بازدید | 12 پست

سلام.میگم آب کارون چجوریه؟راسته که میگن ی بچه تو ساحلی سمت کوت عبدالله رو آب برده؟

پراز اشکم ولی می خندم، به قول فروغ:"شهامت میخواهد سرد باشی وگرم بخندی".

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اهوازی نیستم اما الان یه تاپیک دیگ بود اهوازی بودن میگفتن انگار ی پسربجرو برده سیل😓😔😔😔😔

وای خدا من خونه ام اهواز اما الان شهرستانم😢😯

منم خبرشو خوندم

ولی نوشته بود در اثر بی احتیاطی.

حالا نمیدونم در این یک مورد واقعا بی احتیاطی بوده یا نه ولی قبول داری مردم خیلی نسبت به هشدارا بی توجهن؟ همین الان لب کارون خانواده ها بساط کردن نشستن. بچه ها تا خود لب آب میرن جلو. اصلا محل نمیدن به هشدارا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
منم خبرشو خوندم ولی نوشته بود در اثر بی احتیاطی. حالا نمیدونم در این یک مورد واقعا بی احتیاطی بوده ...

اره بخدا خیلی بی احتیاطن پدر ومادرا اصلا رعایت نمیکنن حواسشون به بچه هاشون نیست

سلام،بله درسته یه پسر بچه غرق شده اما نه بخاطر سیل شنیدم که چندتا از روستاهای اطراف اهواز رو تخلیه ...

آخیییی متاسفم برا پدرو مادرایی که اصلا نه جون خودشون نه جون بچه هاشون براشون مهم نیست.اینهمه هشدار میدن نزدیک آب نرید کو گوش شنوا

آخیییی متاسفم برا پدرو مادرایی که اصلا نه جون خودشون نه جون بچه هاشون براشون مهم نیست.اینهمه هشدار م ...

ظاهرا بچه ها فوتبال بازی میکردن توپ میفته تو آب این پسر هم میره دنبالش و غرق میشه

ظاهرا بچه ها فوتبال بازی میکردن توپ میفته تو آب این پسر هم میره دنبالش و غرق میشه

خدا رحمتش کنه😢