2777
2789
خب؟

ببخشید نیومده 

درهفته ی نه سقط داشتم البته قبلش هم لک اینا داشتم ،به دلیل ایست قلبی در هفته ی شش هفته و پنج روز 

امروز روز نهم بود رفتم سونوگرافی 

ابعاد رحم نرمال

مقداری مایع اکوژن به ابعاد 16*4*19میلیمتر در قسمت فوقانی دربین دو لایه آندومتر دیده میشود که در درجه ی اول مطرح کننده ترشحات و با احتمال کمتر ساک حاملگی دفورمه است

و ضخامت اندومتر 2میلیمتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزيزم كي سقط كردي؟

چند روز گذشته؟

خون ريزي هم داري يا قطع شده؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
خب عزيزم كي سقط كردي؟ چند روز گذشته؟ خون ريزي هم داري يا قطع شده؟

از هفته ی پنج اینا لک کمرنگ داشتم که در هفته ی ششم قلب تشکیل شده بود 

دوم فرودین سقط کردم ،خونریزیم از پریروز لک بینی شده بود و از دیشب هم چیزی ندیدم ،اما امروز غروب که از سونوگرافی اومدم خونریزی مثل پریود باز دارم 

عزيزم دم كرده (بومادران و سياه دانه و مريم گلي و رازيانه) براي من معجزه كرد رحمتو ميشوره قشنگ.

بخور انشاءالله بقايا ت دفع ميشه كامل

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
عزيزم دم كرده (بومادران و سياه دانه و مريم گلي و رازيانه) براي من معجزه كرد رحمتو ميشوره قشنگ. بخور ...

چند بار خوردید ؟

شما از روز چندم خوردید ؟

شما چی شد سقط شد؟

تا چند روز خونریزی داشتید ؟

چند بار خوردید ؟ شما از روز چندم خوردید ؟ شما چی شد سقط شد؟ تا چند روز خونریزی داشتید ؟

تا ١٠ روز خوردم

روزي دو فنجان

بله كامل دفع شد

جاهاي سرد نشين و چيزاي سرد مثل خيار و ماست و... نخور تا ٤٠ روز.دارچين و گل گاو زبون و عسل سياه دانه بخور

تا ١٠ روز خوردم روزي دو فنجان بله كامل دفع شد جاهاي سرد نشين و چيزاي سرد مثل خيار و ماست و... نخو ...

آخه غذا اینا میمونم چی ب خورم مثلا برنج.

ببخشید شما تا چند روز خونریزی داشتید 

کی رفتید سونوگرافی؟

با قرص سقط کردید هفته های پایین بودید ؟