seviiilll مدیر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 815 عنوان با بی پولی چیکار کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 47 پست حتی تو نون خوردنمون هم موندیم😔تا کی باید تحمل کنیم قید همه ارزوهامون و ک زدیمراضی شدیم ب بخور و نمیرهمونم نیسکیا تو این شرایط هستن میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم . 1398/01/11 | 20:41 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جولان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 15723 اه اه چقد ناشکرین مملکت به این خوبی داریم همه تو رفاهیم دزدی و اختلاصم که نداریم پولمونم به کشورا دی ... 🤣🤣🤣🤣 ⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
جولان عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 15723 بی کفایت؟استغفرالله کفر نگو دختر 😁😁 بخدا وام ازاد برداشتم با سود۲۶درصد....این نزوله....مملکت اسلامی....خاک تو سرمون کنیم ⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
seviiilll مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 815 دوس دارم یه روزی برم یه جای خلوت که هیشکی نباشه انقد جیغ بزنم که خالی شم مث من حسی ک الان دارم میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .