2777
2789
عنوان

با بی پولی چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 47 پست
واست صلوات فرستادم عزیزم

مرسی فدات شم

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

استغفرالله خدا انگار ملت ایران نمیبینه همش حادثه همش بلایای طبیعی غیر طبیعی 

همش اخبار بد 

والا بخدا

خدا هم مارو از خودش داره ناامید میکنه

بازم استغفرالله 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ادم یچیزیم بگه کفر محسوب میشه ولی خدا میبینه وضع ملتو و هیچ کاری نمیکنه؟تا کی فقط بدبختی واسه ی ...

😔

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
انقد به لطف خدا میمونیم تا اخرش میمیریم

غصه نخورید مخصوصا بی پولی .

اولا که به امید خدا وضعیت درست میشه 

دوما با غصه دردی دوا نمیشه 

و این دنیا هم اگه همه چی فراهم باشه ما آدمها لم میدیم و یادمون میره واسه چی خلق شدیم . 

واقعا بی پولی سخته ، من باردارم و الان کاملا شرایط رو درک میکنم واسه ما که قبل از این گرونی ها شروع شد الان ۳ ساله .

ولی خب هنوز زنده ایم😆

من خودم به این شرایط به چشم امتحان نگاه میکنم .که همینطور هم هست .

خدا داره همه رو امتحان میکنه ،درسته که شرایط گرونی ساخته دست ما آدم هاست ولی بدون اذن خدا هم برگ از شاخه نمیوفته.

خدا میخواد ببینه ما توسختی چیکار میکنیم . اونی که داره چقدر حواسش به خانواده اش ،همسایه اش و دوستاش هست.و...

اونی که نداره ،چقدر در راه خدا انفاق میکنه .

آیا یاد خدا رو فراموش میکنه ؟ و ....

خلاصه با این سختی ها میخواد ما رو بسازه .

نمیگم نسبت به این وضعیت خنثی باشیم ،نه اصلا ، باید مطالبه کنیم تا بالاخره وضعیت رو درست کنن ولی نا امید نباشیم و خودسازی رو هم فراموش نکنیم.

والا از اول عمرمون انقد سختی کشیدیم که ج ر خوردیم

عزیزم دنیا کلا جای راحتی نیست . اینایی که ما فکر میکنیم راحت زندگی میکنن ، ی جور دیگه به قول شما ... میخورن.

ی عده هم که داخل سنت استدراجن .

نباید مقابل سختی ها سر خم کرد.

ولی این دنیا همش اندازه ی چشم به هم زدنه .

ان شاءالله خدا هم تو این دنیا هم اون دنیا شما رو فراخ روزی قرار بده

خدا نابود کنه مدیران بی کفایت کشور...داخل کتابها میخوندیم شاهان بی کفایت قاجار و صفویه..الان چی بگیم.خدا را شکر میکنم سال ۹۴مادرم مجبورم کرد همه طلا ها را بفروشم و وام بگیرم یه آپارتمان خریدم ۱۱۰میلیون دی۹۷فروختم ۳۰۰میلیون .دوباره بهمن وام ۱۰۰ میلیون برداشتم قرض گرفتم یه خونه ویلایی ۱۳۵متری خریدم۶۰۰میلیون .راستش الان پشیمونم😂😂😂اخه چقدر قرض و بدهکار🤣🤣اصلا برا دل خودم زندگی نکردم.مادرم بیچاره ام کرده...چیکار کنم باهاش

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

خدا ان شاالله واسه همه بسازه.راست میگین خیلی سخت شده واقعا با این وضع حقوق و کار مایی که اجاره خونه نداریم و شهرستان زندگی میکنیم که خوب خرجش کمتره بازم اخر ماه خرج و دخل سربه سر رد میشه.پول واسه کارای دیگه نمیمونه

And The Wind Whispering Soft Lullabies
راضی نبود یه کاری میکرد دیگه .نریزین سرم حوصله ندارم

حق داری واقعا😔😔😔😔تو این شرایط اکثرمون نه حوصله داریم نه اعصاب ونه آرامش  صبرمون هم کم شده😔😔

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

اه اه چقد ناشکرین مملکت به این خوبی داریم همه تو رفاهیم دزدی و اختلاصم که نداریم پولمونم به کشورا دیگه نمیدیم فقط صرف ابادانی کشور خودمون میشه همه دنیا دوستمون دارن .دیگه چی میخوایین بس نیست!؟😁