2777
2789
عنوان

با بی پولی چیکار کنیم

1372 بازدید | 47 پست

حتی تو نون خوردنمون هم موندیم😔

تا کی باید تحمل کنیم قید همه ارزوهامون و ک زدیم

راضی شدیم ب بخور و نمیر

همونم نیس

کیا تو این شرایط هستن

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بر باعث و بانیش لعنت بشمار

لعنت کردنشون نون میشه واسمون😔

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
خیلیا شرایط شون کم و بیش شبیه شماست

گناهمون چیه

😖متاسفانه حال وروزای اکثرمردم ایران تواین روزا همینطوریه عزیزم منکه دلموخوش کردم به فردای روشن ویا ...

منم همش امیدم ب خداس وکرنه تاحالا روانی شده بودم با این وضع

خیلی ها عزیزم .

دیشب شوهرم خیلی غصه میخورد . سر همین از دیروز حالش بده .

کلی هم دلداریش دادم ولی باز هم مرده دیگه . تحمل این وضعیت براش سخته .

ما که به خدا توکل می کنیم . این روزها هم میگذره . به گفته ی ی بنده خدایی خدا خودش گفته .

ان مع العسر یسرا

فان مع العسر یسرا

دوبارم پشت سر هم گفته .

تا الان به لطف خدا زندگی کردیم و نفس کشیدیم . از این به بعد هم همینطوره . خودش کارها رو درست میکنه .

الان غصه بی پولیو بکشم یا سیل که از اسمون پاره شده اومده یا اوضاعی که معلوم نیست بهتر میشه یا بدتر ع ...

فقط خدا 

من ک دیگه دارم دق میکنم😔من به هردری میزنم بستس

من مثل تو ام اسی😔

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔