2777
2789

یکم شکمشوماساژبده اگه خوب نشد بایکم کره یاصابون کمکش کن

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم پسر منم اینجوری بود گاهی تا پنج روز شکمش کاررنمیکرد همش خودمو درگیر این دکتر اون دکتر کردم الکی.البته کولیک هم داشت. دکتردگفت تا یه هفته هم کار نکنه طبیعیه مخصوصا بچه های شیر مادریرکه بیشتر شیر جذب بدن میشه .شما اگه خیلی نگرانی میتونی از قطره بی بی کر استفاده کنی که منعی نداره. روزی پنج تا ده قطره میتونی بهش بدی درضمن باکتر های مفید رودشو پرورش میده.

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
پدی لاکت کیدم

اینم از خانواده پدی لاکته ولی بهتر از اونه

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
میتونی از عطاری فلوس بگیری بهش بدی خیلی خوبه

تو رو خدا پیچش میاره لعنتی من خوردم مردم ببخش نشیمنم میسوخت 

شکمشو با روغن زیتنو اصل مدام چرب کن و در جهت عقربه ساعت با دو انگشتت از دور ناف به بعد آروم ماساژ بده پاهاشو بشکل دوچرخه بچرخون.آروم.

تو رو خدا پیچش میاره لعنتی من خوردم مردم ببخش نشیمنم میسوخت 

حتما زیاد خوردی من دخترم دو ماهش بود یک هفته روزی یک قاشق چایخوری بهش دادم خوبه خوب شد الانم یک سالشه دیگه هیچوقت اونطوری نشد