2821
2789
عنوان

مشهدیا عزیز

136 بازدید | 8 پست

خانمهای مشهدی عزیز تور زیارتی قم و‌جمکران و کاشان زمینی۱۵۰ت هرهفته سه شنبه ها فقط خانمم هرکسی میخاست ثبت نام کنه درخواست بده

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
@parzhak   برو

نه بابا،،،ما تهران فامیل داریم،،،،،خودمون بریم ارزونترپامون درمیاد😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم ببر ،پس😀

بچه کجایی

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
مشهد نیستم😀

🤨🤨🤨

چند روزه؟؟

سه شنبه حرکت شنبه مشهدی،،دوشب سه روز اونجایم همه جا میبریم کوه خضر چهل اختر تهران 

2824
2823
2791
2779
2792