خانمهای مشهدی عزیز تور زیارتی قم وجمکران و کاشان زمینی۱۵۰ت هرهفته سه شنبه ها فقط خانمم هرکسی میخاست ثبت نام کنه درخواست بده
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
نه بابا،،،ما تهران فامیل داریم،،،،،خودمون بریم ارزونترپامون درمیاد😁
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
سه شنبه حرکت شنبه مشهدی،،دوشب سه روز اونجایم همه جا میبریم کوه خضر چهل اختر تهران