2821
2789
عنوان

جلو بشینم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 77 پست
😂😂😂اخه هیچ حرف نمیزنیم باهم فقط درحد سلام

اصلا حرف هم نزني ربطي به جلو و عقب نشستن نداره 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه نداری که به بهونه اش عقب بشینی؟

واقعا اینم همیشه دغدغه ی منه.ولی بنظرم عقب بشینی راحت تری اگرم باهاش راحتی جلو بشین اگه سرو سنگینی عقب بشین.وااای اصلا نتونستم راهنماییت کنم😂😂😂

یه روز خوب میاد

من چند بار شرایط ایجاب میکرد با همسر خواهرم جایی برم عقب نشستم 

اتغاقا یاد نی نی سایتی ها افتادم خندم گرفت 😀😀

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
بچه نداری که به بهونه اش عقب بشینی؟ واقعا اینم همیشه دغدغه ی منه.ولی بنظرم عقب بشینی راحت تری اگرم ...

بچه دارم دوسالشه

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
اصلا حرف هم نزني ربطي به جلو و عقب نشستن نداره 

باشه مرسی ازراهنماییت

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
خجالت میکشم ازش😪

اگه میخوای عقب بشینی با اژانس برو در ضمن بچه که نیستی خجالت بکشی مثل داداشته محکم باش 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!