2777
2789
عنوان

جلو بشینم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 77 پست
ولی من باشم عقب میشینم🙈🙊اخلاقم خجالتیه

زدی ب هدف

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

مثلامن برادامادخودمون که میاددنبالم جلومیشینم خیلی راحتم ولی خواهرم شوهرم میرفت دنبالش میرفت عقب نمیدونم چرازشت میدونست البته میگفت خانواده شوهرش زشت میدونن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم عقب میشینم 

خجالتی هم نیستم 😜

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

زدی ب هدف

افرین..منم‌ادم اجتماعی هستم ولی نمیدونم چراتوی اینجورمواقع بیش ازحدخجالت میکشم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

چقدر غريبه ايد با برادر شوهر

باهمشون خودمونیم ولی این نه

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

اولين باره ميشنوم يكي غير از اژانس بياد دنبال يكي و عقب بشينه

هر چقدر ميخوام تصوير سازي كنم نميشه

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
درک نمیکنم از چی خجالت میکشی    دیگه جلو نشستن خجالت داره

اخه با این یکی یجوریم اصن

اولين باره ميشنوم يكي غير از اژانس بياد دنبال يكي و عقب بشينه هر چقدر ميخوام تصوير سازي كنم نميشه

😂😂😂اخه هیچ حرف نمیزنیم باهم فقط درحد سلام

من خجالتی نیستم اما اصلا دوست ندارم جلو بشینم با پدرشوهرمم جایی برم بعضی وقتا عقب میشینم

عاخه من راحت نیستم باهاشون

و همیشه عقب میشینم

لطفا یه صلوات بفرستید برای براورده شدن حاجتم😆میسی😍
اگر تا اين حدي يه بهانه بيار كه باش نري 

اره منتظر میمونم تا شوهرم بیاد اصن