2777
2789
عنوان

كيا عاشق شوهراشونن؟!

842 بازدید | 115 پست

ديدم همه تاپيكا خيانت و دلخوري و قهر شده گفتم يكم راجب حس خوب ح بزنيم منم الان وقت دارم ميتونم باشم 

خب از قبل ازدواج بود؟!يا بعد ازدواج؟!

چي داره كه شمارو جذب ميكنه

و اولين بار كي فهميدين عاشقشين و بهش گفتيد 

اون كي گفت و چطوري خاستگاري كرد 

و ...

قضاوت فقط کار خداست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خيلي دوسش دارم و همه كار حاضرم واسش بكنم 

اونم ميگه دوستم داره و عاشقمه اما تو عمل خيلي پيدا نيست بيشتر خود خواه و خود رائيه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

قبل ازدواج عاشقش شدم ولی تا بعد ازدواج بهش نگفتم و به روم نیاوردم😂هیچی ی روز اومد نشست جلوم گفت تو مزدوجی؟گفتم نه منفردم گفت میای مزدوج شیم؟گفتم وا؟😐😐😐😐شماره داد و شماره دادم و یک سال بعدش مزدوج شدیم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من من من 

از قبل ازدواج عاشقش بودم 

پسر عموم بود 

اولين نكته مثبتش اينه كه تو اين ٨ سال به ياد ندارم نماز هاش قضا شده باشه حتي شب عروسي 

دوم اين كه خيلي احساسيه و كلي هميشه برام سورپرايز داره 

بديش هم اينه كه نمياد بچه دار بشيم ميگه بچه ميخواي چيكار 😄

عاشقشم چون خیلی خنده رو. و شوخ طبع

تو اوج ناراحتیم بهم ارامش میده

وقتی بچم سقط شد فهمیدم چقدر دوسم داره

تا اون موقع هر چی ابراز علاقه میکرد زیاد جدی نمیگرفتم

ولی ادما تو شرایط سخت خودشونو نشون میدن 

ازدواجمون هم سنتی بود

صدای قشنگش و طرز صحبت کردنش منو جذب خودش کرد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.