2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهر😑😑

360 بازدید | 14 پست

سلام ۲ ساله ازدواج کردم قبلا شوهرم خیلی بهم توجه میکرد اگه صحبت نمیکردم میگفت چراساکتی و کلا توجه داشت بهم ولی الان مدتیه اصلا بهم توجه نمیکنه اگه زود از سرکار بیاد میگیره میخابه هرپند هرشب دیر میاد همش دلم براش تنگ میشه و سر صحبت و من براش وا نیکنم وگرنه هیچی نمیگه اگه هیچیم نگم دیگه مثه قبل نمیگه چرا حرف نمیزنی خودشو بادخترم سرگرم میکنه چیکار کنم توجهش بیشترشه یعنی ایراد از منه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول ببین علت بی توجهیش چیه بعد دنبال راهکار و مقصر باش

شاید فشار کاریش زیاد شده شاید واقعا اینکه از پس مخارج زندگی به سختی برمیاد دیگه رمقی براش نمیذاره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

ی نگاهی ب خودت بنداز شاید فرق کردی

نمیدونم عزیزم ولی حتما دلیلی داره اگه ب نتیجه نرسیدی از خودش بپرس بهش بگو اینجوری اذیت میشی

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

توکتاب مردان مریخی زنانا ونوسی خوندم

مردامثل کش هستند یعنی یه مدت خوبن حوصله دارن وبعد فاصله میگیرن ک هی نباید بری طرفش وباهاش حرف بزنی خرچی بری طرفش دور ترمیشه این طبیعت مرداست خوبن بتحوصلن ولی بعد دورمیشن یه مدت به تنهایی احتیاج دارن دوباره مثل کش باعشق برمیگردن این یه چرخست بزارتنها باشه خیلی گیرنده من این چرخه روخیلی توزندگیم دیدم

التماس دعا❤
توکتاب مردان مریخی زنانا ونوسی خوندم مردامثل کش هستند یعنی یه مدت خوبن حوصله دارن وبعد فاصله میگیرن ...

منم زیاد دیدم

یه وقتی اصلا انگار من نیستم یه وقتایی هم خیلی بهم توجه می کنه

منم همینطور همیشه ناراحت بودم ولی وقتی اینوخوندم دیگه نگران نیستم چون میدونم برمیگرده طبیعتشونه

من اوایل عروسی اینقد زجر میکشیدم از بی توجهی ها و بی محبتی هاش

خودشم نمیدونست قضیه چیه حتی جوری بود که من میگفتم اگه دوسم نداری مجبور نیستی باهام زندگی کنی ولی فقط سکوت میکرد

من اوایل عروسی اینقد زجر میکشیدم از بی توجهی ها و بی محبتی هاش خودشم نمیدونست قضیه چیه حتی جوری بود ...

اره نوشته بود حتی خود مرداهم ازاین چرخشون بیخبرن دلیلشونمیدونن باعث دلخوری زنا میشه کلا توضیح داده خیلی خوب بود منم بهش میگفتم اگه دوسم نداری میرم اونم هیچی نمیگفت‌

التماس دعا❤
اره نوشته بود حتی خود مرداهم ازاین چرخشون بیخبرن دلیلشونمیدونن باعث دلخوری زنا میشه کلا توضیح داده خ ...

من همچین مواقعی خودمو سرگرم میکنم ولی من توجهمو بهش نشون میدم و هواشو دارم