خوب زود و دیرش که دیگه همینه مدلش تا آخر احتمالا،نمیدونم خدایا خیلی درگیرم بشینم زندگی کنم یا برم
کاش میشد یه شرایطی درست کرد الکی که فهمید هنوزم همون آدمه یا نه تغییر کرده و پشت تو درمیاد. تو خیلی کوتاه اومدی همیشه و این خیلی بده. یه چنبار کوتاه نیا ببین واکنشش چیه
کاش میشد یه شرایطی درست کرد الکی که فهمید هنوزم همون آدمه یا نه تغییر کرده و پشت تو درمیاد. تو خیلی ...
گفتم که سه ساله اون شرایط تکرار نشده،البته هر وقت من قهر میکردم و راهی نبود دیگه میومد دنبال من ولی همش میخواس قانعم کنه که برگرد...حالا من بزرگتر شدم و فهمیدم قطع رابطه و قهر اصن کار درستی نیس ولی نمیدونم اگه کم محلی کنم چه میکنه...البته مطمئن مطمئنم هیییییچ کیو به بچش ترجیح نمیده هیچچکس هیچکس و خونوادشم خیلی خوبن انصافا ردی هم دارن ولی به هرحال من عروسم مطمئنم ازشون که برا نوه شون بدی ندارن،بعد خودمم دوس دارم مادر شم ولی نمیدونم چه کنم مشکلم اونقد حاد نیس که به فکر جدایی باشم ولی نمیخوامم زندگیم تباه شه سر چیزی که میدونم
گفتم که سه ساله اون شرایط تکرار نشده،البته هر وقت من قهر میکردم و راهی نبود دیگه میومد دنبال من ولی ...
از فکرش بیا بیرون عزیزم. اگه مطمئنی پدر خوبی میشه بچه دار شو .گذشته رو فراموش کن. ولی من بازم میگم کسی که خانوادشو به زنش ترجیح میده به بچه هاشم ترجیحشون میده رو این جمله قسم میخورم.