2777
2789
عنوان

تشخیص بارداری

123 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

من روز ۲۶ بعد پریودی بی بی چک زدم اولش هیچ کدوم رنگی  نشد ولی چند ساعت بعد کل نوار ی هاله سیاه شده بود 

همه نوار سی دیده می شد و هم تی اما خیلی ضعیف و کم رنگ

احتمالش هست باردار باشم؟

امروز روز ۲۹ 

هم علائم پریود دارم و هم ندارم

خیلی استرس دارم و ناراحتم

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس چرا؟؟؟؟استرس قاتل باداریه الانم بی بی بزن 

من و داریم با فاصله ۶ ماه ازدواج کردیم و الان ۲ سال از ازدواجمان گذشته و هیچکدوم بچه دار نشدیم 

البته اون از اول میخواست اما من ۱.۵ سال نمیخواستم و الان میخوام

پدر شوهرم رفته پیش دعا نویس برا بارداریتوک دعا گرفته خخخح

نمیخوام فردا بگن ما دعا گرفتیم بچه دار شد

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
فک کنم بی بی چکها چینی شدن کلا قاطی کردن معلوم نیست فازشون چیه،اینایی که  گفتین هیچ اعتباری بهش ...

😔😔

من و داریم با فاصله ۶ ماه ازدواج کردیم و الان ۲ سال از ازدواجمان گذشته و هیچکدوم بچه دار نشدیم  ...

اصلاح می کنم جاریم

بعد چند ساعت هاله بیفته فایده نداره مجدد تکرار کن اگر تا ۱۰دقیقه هاله افتاد برو ازمایش خون

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

بذارید حداقل 3، 4 روز بگذره.... 

اگه پریود نشدید بیبی بزنید! 

هاله صورتی واضح تو کم تر از ده دقیقه هرچقدر کم رنگ یا پررنگ یعنی مثبت!  اکثرا بعد خشک شدن مثبت کاذب میدن 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اصلا بی بی نزن وقتی یک هفته ازموعدت گذشت بروآزمایش خون.تاخیرتایک هفته طبیعیه.

راست میگه بی بی چک واقعا ۹۰درصد سرکاریه

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
بعد چند ساعت هاله بیفته فایده نداره مجدد تکرار کن اگر تا ۱۰دقیقه هاله افتاد برو ازمایش خون

من نگاه کردم دیدم چیزی نیست رفتم بیرون و بعد چند ساعت هاله بود

حالا کی ایجاد  شده بود نمیدونم

اصلا بی بی نزن وقتی یک هفته ازموعدت گذشت بروآزمایش خون.تاخیرتایک هفته طبیعیه.

اصلا تاخیر نیفتاده 

اما اقدام با قرص و امپول داشتم

برای همین اصلا تحمل انتظار ندارم

بذارید حداقل 3، 4 روز بگذره....  اگه پریود نشدید بیبی بزنید!  هاله صورتی واضح تو کم تر ا ...

😔😔🙁

😔😔🙁

من انقد استفاده کردم استاد این چیز ها شدم دیگه...  ده بار بیخودی آزمایش خون دادم! 

باردار باشی همون بیبی چک هم نشون میده... حالا شده بعد یه هفته یا ده روز تأخیر

عجله نکن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من انقد استفاده کردم استاد این چیز ها شدم دیگه...  ده بار بیخودی آزمایش خون دادم!  باردار ...

ب امید خداا